Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vladimir Putin a furat cat a putut de mult si este cel mai bogat om de pe planeta. Vezi cine spune asta

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a furat cat a putut de mult si este cel mai bogat om de pe planeta. Vezi cine spune asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la aproximativ 200 de miliarde de dolari, sustine omul de afaceri Bill Browder, care a fost la un moment dat un. continuă pe Antena3

Ce AVERE COLOSALA are de fapt Vladimir Putin. il depaseste cu mult pe Bill Gates

Unul din investitorii care a crezut in Rusia intoarce acum armele impotriva lui Vladimir Putin. Bill Browder afirma cu tarie ca, la ora actuala, Vladimir Putin este cel mai bogat om din lume, avand o avere de 200.

Topul neoficial al celor mai bogati oameni din lume. Vladimir Putin ar avea o avere de 200 de miliarde de dolari

Vladimir Putin este acreditat de media americana, aproape fara argumente, drept cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Adevarul Financiar.

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Lasata la cheremul lui Vladimir Putin, Ucraina risca sa ajunga precum Cecenia

Acordul de la Minsk privind conflictul ucrainean are sanse mici sa-i limiteze ambitia lui Vladimir Putin de a crea un stat marioneta in estul Ucrainei, care ar putea fi folosit pentru a sabota restul tarii, sustin analistii. in disputa cu Rusia e nevoie de mai multa creativitate si de mai mult angajament din partea SUA, altfel Putin isi va consolida victoria, va gasi punctele slabe in arhitectura europeana si va face o noua miscare ofensiva.

ANALIZA. Care este cea mai mare FRICA a lui Vladimir Putin in aceste momente

Lui Vladimir Putin ii este frica de NATO, iar explicatia este mai simpla decat ne-am fi imaginat: geografia. Atunci cand Razboiul Rece era la apogeu, puterea URSS-ului si a aliatilor Pactului de la Varsovia.

Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este un esec al diplomatiei ungare. Cine face aceasta afirmatie

Liderul opozitiei ungare, Ferenc Gyurcsany, a insistat vineri ca vizita de saptamana viitoare la Budapesta a presedintelui rus Vladimir Putin reprezinta un esec al diplomatiei ungare, relateaza MTI, citata de Mediafax.

Liderul opozitiei din Ungaria: Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este un esec al diplomatiei ungare

Liderul opozitiei ungare, Ferenc Gyurcsany, a apreciat vineri ca vizita de saptamana viitoare la Budapesta a presedintelui rus Vladimir Putin reprezinta un esec al diplomatiei ungare, informeaza agentia.

Miting de protest la Budapesta fata de vizita lui Vladimir Putin: Putin, Niet, Europe, Yes!

Sute de oameni au participat, luni seara, la un miting de protest, in centrul Budapestei, fata de vizita in Ungaria, programata marti, a presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, relateaza MTI.

Nivel record al increderii rusilor in Vladimir Putin

Increderea cetatenilor rusi in presedintele Vladimir Putin a ajuns la un nou maxim istoric, potrivit unui sondaj publicat recent si citat de postul de televiziune Russia Today.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )