Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sper sa primim aprobarea Master Planului de Transport in cel mai scurt timp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sper sa primim aprobarea Master Planului de Transport in cel mai scurt timp

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spera ca tara noastra sa primeasca, in cel mai scurt timp posibil, aprobarea Master Planului de Transport, document necesar in accesarea fondurilor europene 2014-2020 pentru Programul Infrastructura Mare. Domnia sa a precizat, ieri, la Cluj, ca au fost deja trimise raspunsurile la toate observatiile facute de Comisia Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

Cel mai mare concurs de alergare din Transilvania care aduna sportivi din toata lumea: Maratonul International AROBS

Peste 3500 de sportivi, amatori si profesionisti, sunt asteptati duminica aceasta, 19 aprilie, pe stadionul Cluj Arena, la Maratonul International AROBS Cluj, cel mai mare concurs de alegare din Transilvania. Evenimentul reuneste atleti din 23 de tari si a ajuns la a cincea editie, fiind organizat de Runners Club.

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model de pe planeta, a defilat pentru ultima oara pe catwalk (VIDEO)

Cel mai bine platit model de pe planeta, Gisele Bundchen, a defilat pentru ultima oara, incheindu-si cariera de 20 de ani pe catwalk, informeaza Daily Mail. in cadrul saptamanii modei de la Sao Paulo, frumoasa.

Gala Premiilor Laureus: Sarbul Novak Djokovic, ales cel mai bun sportiv al anului 2014

Tenismanul sarb Novak Djokovic, nr. 1 mondial si campion la Wimbledon in 2014, a fost distins miercuri cu Premiul Laureus pentru cel mai bun sportiv al anului 2014, cu prilejul galei gazduite de Marele Teatru din.

Premiile Laureus: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din 2014

Jucatorul de tenis Novak Djokovic a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014 la Gala Premiilor Laureus, dupa ce a cucerit titlul la Wimbledon si a incheiat anul pe primul loc in ierarhia ATP.

Un seism de 5,6 magnitudine s-a produs in Cipru: Este cel mai puternic cutremur inregistrat in insula in ultimii 16 ani

Un cutremur de 5,6 magnitudine s-a produs miercuri in Cipru, acesta fiind cel mai puternic seism inregistrat in insula in ultimii 16 ani, informeaza AFP. Cutremurul s-a produs la ora locala 11,25 08,25 GMT) si a.

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei Time si a devansat 99 de personalitati. El este urmat in.

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de.

Cinci componente si gadgeturi care te trimit la cel mai tare eveniment de gaming

Dreamhack Bucharest2015, cel mai mare eveniment de gaming din Romania, va avea loc intre 24-26 aprilie. Daca esti gamer, sau daca iti place spectacolul, Likeitsi HyperX te trimit la eveniment. Likeit, unul dintre cele mai importante magazine online de IT, desfasoara, in parteneriat cu brandul HyperX, o promotie specialahttp://www. likeit. ro/kingston-hyperx/) pentru impatimitii de jocuri. Timp de [] Cinci componente si gadgeturi care te trimit la cel mai tare eveniment de gaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )