Libnet.ro
UNICEF

01:05

Goana dupa diploma fara valoare. Ecaterina Andronescu, doctor Honoris Causa la trei din cele ...

România Liberă România Liberă,
Goana dupa diploma fara valoare. Ecaterina Andronescu, doctor Honoris Causa la trei din cele ...

Ecaterina Andronescu, ministru, rector, parlamentar a acceptat titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu, una dintre cele mai modeste din tara. Catedra de chimie, domeniu unde exceleaza Andronescu, este clasata intre cele mai slabe cinci din Romania din punct de vedere al meritelor stiintifice. Repetenti la chimie Ecaterina Andronescu, actualmente Senator si presedintele Senatului Universitatii Politehnice Bucuresti, are un apetit pentru . continuă pe România Liberă

Ecaterina Andronescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu. Institutia de invatamant a fost plasata pe ultimul loc la nivel national de Coalitia pentru Universitati Curate si urmeaza sa fie reevaluata

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a primit, sambata, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu, cu doar cateva zile inainte ca Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior ARACIS) sa reevalueze aceasta institutie de invatamant, scrie Gorjnews. ro. Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu risca sa primeasca grad scazut de incredere, dupa ce Coalitia pentru Universitati Curate a plasat-o pe ultimul loc la nivel national, atribuindu-i zero stele. Potrivit unor surse din cadrul Universitatii Constantin Brancusi, citate de Gorjnews. ro, presedintele Senatului acestei universitati de stat, Adrian Gorun, ar miza pe influenta Ecaterinei Andronescu la nivelul ARACIS, pentru a obtine o evaluare avantajoasa.

Ecaterina Andronescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Constantin Brancusi

Presedintele Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a primit sambata, la Targu-Jiu, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Constantin Brancusi UCB).

Ecaterina Andronescu, omagiata de cea mai slaba universitate din Romania.

Presedintele Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a primit sambata, la Targu-Jiu, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Constantin Brancusi UCB), scrie Agerpres. Presedintele Senatului UCB, Adrian Gorun, a fost cel care i-a inmanat distinctia fostului ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu. Fostul ministru al Educatiei le-a multumit reprezentantilor UCB Targu-Jiu pentru titlul acordat, mentionand ca apreciaza activitatea institutiei de .

Ecaterina Andronescu, PREMIATA de o universitate cotata cu ZERO STELE.

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a primit titlul de Dr. Honoris Causa de la Universitatea Constantin Brancusi, din Targu Jiu. Pana aici nimic neobisnuit, doar ca universitatea era cotata, in urma cu cativa ani, cu zero stele, in topul integritatii. Paradoxal, cel care i-a inmanat distinctia este chiar fostul rector, care o acuza pe Ecaterina Andronescu de comiterea unor fapte penale. Universitatea Constantin Brancusi, din Targu Jiu, care i-a inmanat ieri titlul de Doctor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )