Libnet.ro
UNICEF

22:30

Godina despre votul la Oprea: Imi e sila. E unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Hotnews Hotnews,
 Godina despre votul la Oprea: Imi e sila. E unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Marian Godin a scris luni seara, pe Fakebook, ca votul dat in Senat in cazul lui Gabriel Oprea reprezinta unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist, afirmand ca ii este sila de ceea ce s-a intamplat in Parlament, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Godina despre votul la Oprea: imi e sila. E unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Marian Godina a fost revoltat de decizia senatorilor de a respinge solicitarea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Marian Godina a scris, luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca acesta este unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist.

Senatorii nu au inteles ca vinovatia sau nevinovatia nu e stabilita de Parlament

ACTUALIZARE 08:23 Politistul Godina, despre votul senatorilor: imi e sila; e unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist Politistul Marian Godina a scris aseara, pe pagina sa de Fakebook, ca votul dat in Parlament impotriva inceperii urmaririi penale a lui Gabriel Oprea reprezinta unul dintre momentele in care regreta ca este politist si a sustinut ca ii este sila de ceea ce s-a intamplat la Senat. ------------ Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, afirma ca seful statului este profund dezamagit de votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea si considera ca vinovatia sau nevinovatia unui om nu este stabilita de un vot in plen, ci de o instanta de judecata.

Vointa senatorilor in cazul Oprea inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit

ACTUALIZARE 14:53 Votul senatorilor prin care a fost respinsa cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit, a transmis astazi Directia Nationala Anticoruptie DNA), intr-un comunicat de presa. *ACTUALIZARE 11:33 Alina Gorghiu: Circul de ieri din Senat, inca un motiv pentru reforma parlamentara *ACTUALIZARE 08:23 Politistul Godina, despre votul senatorilor: imi e sila; e unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist *Iohannis, despre votul in cazul Oprea: Senatorii nu au inteles ca vinovatia sau nevinovatia nu e stabilita de Parlament.

Cel mai cunoscut politist se declara scarbit de situatia lui Gabriel Oprea. Marian Godina este revoltat de votul senatorilor care blocheaza Justitia: imi este sila. Este unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Marian Godina a fost revoltat de decizia senatorilor de a respinge solicitarea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Marian Godina a scris, luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca acesta este unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist.

Ministrul Justitiei Raluca Pruna, despre votul care l-a scapat pe Gabriel Oprea de DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat,marti, cu privire la respingerea de catre Senat a cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea, ca problema Romaniei es.

Klaus Iohannis, despre votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Politicienii care blocheaza actul de justitie nu se vor bucura niciodata de respectul si increderea cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis este profund dezamagit de votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea, considerand ca vinovatia sau nevinovatia unui om nu este stabilita de un vot in plen, a.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, despre cazul Oprea: Legea trebuie sa fie egala pentru toti

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, evita sa se refere explicit la cazul senatorului Gabriel Oprea, dar subliniaza principiul conform caruia legea trebuie sa fie egala pentru toti.

VIDEO Imagini cu unul din avioanele de vanatoare F-16 ale Romaniei

La baza aeriana Monte Real din Portugalia, acolo unde sunt pregatite aparatele F16 cumparate de Romania si sunt instruiti pilotii si tehnicienii romani, ziua de duminica a fost una a portilor deschise, prilej cu care a fost filmata in timpul unei demonstratii una dintre aeronavele de vanatoare pe care le-a achizitionat tara noastra. Imaginile surirpind modelul cu numarul 15124, cu camuflajul pe care il va avea in dotarea Fortelor Aeriene Romane, cu marcaje in limba romana, dar - deocamdata - fara cocarda tricolora de pe aeronavele militare romanesti.

Cate doi muzicieni din Coreea de Sud si Japonia si cate unul din Grecia, Rusia, Chile, Bulgaria, Lituania, Serbia, Letonia si Ucraina s-au calificat in etapa a II-a a Sectiunii de Pian a Concursului Enescu 2016

Cate doi muzicieni din Coreea de Sud si Japonia si cate unul din Grecia, Rusia, Chile, Bulgaria, Lituania, Serbia, Letonia si Ucraina s-au calificat in etapa a II-a a Sectiunii de Pian a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )