Libnet.ro
UNICEF

01:05

GOLDRING: Mai sunt bursele corelate cu ceea ce se intampla in economie?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GOLDRING: Mai sunt bursele corelate cu ceea ce se intampla in economie?

Mare parte din cei prezenti in pietele de capital considera ca evolutia din ultima perioada a burselor din intreaga lume este cel putin irationala, avand in vedere estimarile care se fac cu privire la impactul economic al pandemiei de Covid-19 pentru perioada ce urmeaza, arata echipa casei de brokeraj Goldring intr-un material publicat, ieri, pe site-ul companiei. continuă pe Ziarul Bursa

GOLDRING: Mai sunt bursele corelate cu ceea ce se intampla in economie?

Mare parte din cei prezenti in pietele de capital considera ca evolutia din ultima perioada a burselor din intreaga lume este cel putin irationala, avand in vedere estimarile care se fac cu privire la impactul economic al pandemiei de Covid-19 pentru perioada ce urmeaza, arata echipa casei de brokeraj Goldring intr-un material publicat, ieri, pe site-ul companiei.

P Sunt corporat(r)ist, deci exist! Iau Sargenor si nu mai sunt trist!

Pe noi, corporatistii, ne oboseste la culme cand ceilalti isi dau cu parerea despre ce inseamna sa fii corporatist. Ne oboseste poate chiar mai mult decat timpul petrecut intre casa si corporatie, sau decat sedintele interminabile puse exact, dar exact cand se apropie deadline-ul cel mare si rau.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )