Libnet.ro
UNICEF

18:45

Google Glass si Apple iWatch: cat de reale sunt grijile cu privire la intimitate?

Adevărul Adevărul,
Google Glass si Apple iWatch: cat de reale sunt grijile cu privire la intimitate?

Google Glass si Apple iWatch sunt simbolurile unui nou trend in tehnologie: wearable computing. Sau, pe romaneste spus, gadgeturi la purtator. Le iei peste tot cu tine, ai acces constant la informatii, dar ce riscuri prezinta?. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul a testat experienta Google Glass pe un telefon cu Android: OK Glass, fa o poza si trimite un mail

Google Glass abia este in mainile primilor oameni care testeaza ochelarii Google, dar unul dintre acesti dezvoltatori s-a gandit sa-i bucure si pe posesorii de smartphone-uri cu Android. Astfel am ajuns in posesia aplicatiilor care muta Google Glass pe un smartphone cu Android. Cum este sa discuti direct cu dispozitivul? Interesant, chiar daca nu toate functionalitatile sunt disponibile.

Samsung are de castigat din Google Glass

Desi este un dispozitiv complex, am citit prea putine speculatii legate de producatorii componentelor folosite in Google Glass. Mai ales in ultimul an, Samsung nu a mai demonstrat un interes explosiv pentru platforma Android a celor de la Google. Tizen si Bada sunt doar cateva exemple de sisteme de operare pe care compania sud coreeana le doreste preinstalate pe noile terminale ale companiei. Se pare insa ca aceste informatii nu au diminuat semnificativ relatia din cei doi giganti. Intr-un raport .

Google Glass va schimba modul in care suntem atenti la lumea din jurul nostru

Google Glass va schimba comportamentul oamenilor si modul in care acestia percep lumea inconjuratoare, sustin doi profesori din SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )