Libnet.ro
UNICEF

00:07

Google a lansat un site pe care se pot vizita virtual centrele de date ale companiei

B1 B1,
Google a lansat un site pe care se pot vizita virtual centrele de date ale companiei

Compania Google a lansat site-ul Where the Internet Lives unde care descrie sistemul de functionare al centrelor sale de date, explicatiile fiind insotite si de fotografii. Centrul din North Carolina, SUA,. continuă pe B1

Google a lansat un site pe care se pot vizita virtual centrele de date ale companiei (VIDEO)

Compania Google a lansat site-ul Where the Internet Lives unde care descrie sistemul de functionare al centrelor sale de date, explicatiile fiind insotite si de fotografii. Centrul din North Carolina, SUA, poate.

VIDEO Google lanseaza un site pe care poti vizita virtual secretoasele centre de date ale companiei

Centrele de date sunt esentiale pentru Google, insa compania rar a dat detalii despre acest subiect. Iata ca acum Google a lansat un site in care descrie cum functioneaza centrele sale de date, explicatiile fiind insotite si de fotografii interesante. Unul dintre centrele din SUA poate fi vizitat virtual prin aplicatia Street View, userii putand vedea atat camerele pline cu imense servere performante, dar si ingenioasele turnuri de racire.

Romtelecom a preluat Muvix.ro - un site cu filme care pot fi vazute contracost

Romtelecom a preluat Muvix. ro, un serviciu n. a serviciu video on demand cu filme romanesti si straine ce pot fi vazute online, contracost) pe care l-am lansat acum 3 ani, primul serviciu de acest gen lansat in . ro, anunta pe blogul sau Orlando Nicoara, directorul general al Mediafax Group. In prima faza Romtelecom va prelua continutul din Muvix, urmand ca integrarea Muvix. ro in Dolcetv. ro sa se intample in urmatoarele sase luni, spune acesta.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )