Libnet.ro
UNICEF

14:15

Google pregateste rezolvarea celei mai mari probleme de pe YouTube, dar pentru asta vei plati

Adevărul Adevărul,
Google pregateste rezolvarea celei mai mari probleme de pe YouTube, dar pentru asta vei plati

Google ar vrea sa treaca YouTube la serviciu accesibil pe baza de abonament, iar asta vine si ca o veste buna pentru utilizatori. continuă pe Adevărul

[P] INTERACTIV Big Eyes -povestea reala a celei mai mari fraude din lumea artei

La sfarsitul anilor 50, pictorul Walter Keane atinge un succes fantastic, revolutionand lumea artei cu picturi care ilustreaza o serie de fiinte plapande ai caror ochi enormi par sa se uite direct in sufletul privitorului. Doar ca, intr-o poveste mult prea stranie pentru a fi adevarata, nu Walter este adevaratul autor al operelor.

Cele mai mari bulevarde din lume

Intesate cu magazine luxoase, restaurante scumpe, cafenele si adevarate opere arhitecturale, cele mai mari bulevarde din lume pot face pe oricine sa ramana cu gura cascata.

Cele mai mari aeroporturi din Europa

Zeci de milioane de calatori din toate colturile lumii tranziteaza anual cele mai mari aeroporturi din Europa. Cateva sute de mii de avioane aterizeaza pe acestea in fiecare an.

O luna de la declansarea crizei francului elvetian: Romanii platesc rate mai mari, statul bajbaie dupa solutii. SONDAJ: cine este vinovat pentru situatia datornicilor

In perioada scursa de la aprecierea semnificativa a francului elvetian, parlamentarii mai mult au simulat identificarea unor solutii, guvernantii vor sa extinda o schema fiscala care nu a functionat niciodata, iar bancile incearca sa-si consoleze clientii cu mici facilitati temporare. in tot acest timp, romanii imprumutati in franci platesc rate mult mai mari.

Piata asigurarilor a scazut cu 4,10% pana la 5,92 miliarde lei in primele noua luni din 2014/TOP 10 firme de asigurari cu cele mai mari venituri

Firmele de asigurari din Romania aveau venituri din prime brute subscrise de peste 5,92 miliarde lei dupa primele noua luni ale anului 2014, in scadere nominala cu 4,10% fata de perioada similara a anului 2013, a anuntat marti ASF. In aceeasi perioada de referinta, valoarea despagubirilor platite asiguratilor a scazut cu 2,34% pana la 3,61 miliarde lei. Primele trei firme cu cele mai mari venituri in aceasta perioada au fost Allianz-Tiriac Asigurari, Omniasig VIG si Astra Asigurari. Brokerii de asigurare au intermediat 55,88% din volumul total al primelor brute subscrise la nivelul intregii piete de asigurari.

Unul dintre cele mai mari tunuri ale regimului Basescu a ramas ascuns intr-un sertar

Cine-l mai tine minte pe Lucian Duta? Jurnalistii si bolnavii din Romania cu siguranta ca nu l-au uitat. Procurorii insa sufera de o inexplicabila amnezie din moment ce unul dintre cele mai mari tunuri ale.

Business Report: Patronii care folosesc firma ca ATM personal sunt suspectati de Fisc ca-si ascund averile; Romania depaseste, la 7 ani de la intrarea in criza, PIB-ul din 2008; Top 50 cei mai mari exportatori ai Romaniei

Pericol pentru resursele din Marea Neagra. O companie australiana renunta la explorare pentru ca pretul titeiului e prea mic. Compania. Cel mai mare discounter polonez de haine deschide in cele mai mari lanturi de hipermarketuri din Romania. Pepco, cel mai mare discounter.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )