Libnet.ro
UNICEF

06:45

Google sarbatoreste debutul Campionatului Mondial de Fotbal printr-un logo special

Hotnews Hotnews,
 Google sarbatoreste debutul Campionatului Mondial de Fotbal printr-un logo special

Google sarbatoreste, joi, debutul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia printr-un logo special. Doodle-ul se deschide cu o minge galbena, cu buline verzi - culorile de pe drapelul Braziliei. Mingea face salturi de la o litera la alta a cuvantului Google, iar literele se transforma in suporteri, pe fundalul viu colorat al orasului Rio de Janeiro, dominata de statuia lui Iisus de pe Muntele Corcovado. Cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale de Fotbal debuteaza joi in Brazilia, la ora 23:00, ora Romaniei, cu meciul dintre tara gazda si Croatia. continuă pe Hotnews

INTERACTIV Toate stadioanele Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014

Timp de o luna de zile 12 stadioane din Brazilia vor gazdui meciurile turneului final al Campionatului Mondial 2014. Din Amazon si pana la Rio de Janeiro, stadioanele pregatite de tara gazda impresioneaza prin design si culori, dar si prin costurile mari puse la bataie pentru ridicarea sau modernizarea lor. Totul pentru un campionat mondial contestat puternic de populatia locala si care se va termina cu marea finala pe celebrul stadion Maracana, un stadion inaugurat acum mai bine de 60 de ani si care a fost modernizat cu peste 800 de milioane de dolari. HotNews. ro va propune un STORYMAP INTERACTIV cu cele 12 stadioane ale Campionatului mondial din Brazilia.

Jennifer Lopez va canta in deschiderea Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia

Jennifer Lopez va canta, impreuna cu alte vedete, imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Initial, ea anuntase ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale. Reprezentantii.

Ciocniri violente la festivitatea Campionatului Mondial de Fotbal! Doi jurnalisti au fost raniti

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia a facut primele victime. Printre raniti, si doi jurnalisti care au nimerit in focul disputei dintre protestatari si fortele de ordine, la Sao Paolo. Incidentele s-au.

Ciocniri violente la festivitatea Campionatului Mondial de Fotbal! Trei jurnalisti au fost raniti

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia a facut primele victime. Printre raniti, si doi jurnalisti care au nimerit in focul disputei dintre protestatari si fortele de ordine, la Sao Paolo. Incidentele s-au.

FOTO: Cum arata plajele din Rio de Janeiro, inainte de inceperea Campionatului Mondial de fotbal

Campionatul Mondial de fotbal de la Rio de Janeiro se apropie cu pasi repezi. Mai sunt doar doua zile pana la meciul dintre Brazilia, tara gazda, si Croatia, care incepe joi, cu putin timp inainte de miezul noptii.

Contract inedit intre un britanic si sotia sa: Acesta i-a impus partenerei sale zece reguli care trebuie respectate pe perioada Campionatului Mondial de fotbal (FOTO)

Un britanic i-a propus sotiei sale un contract inediat, tehnoredactat special pentru luna de zile pe parcursul careia se va desfasura Cupa Mondiala de fotbal 2014. Acesta i-a impus sotiei zece reguli si a.

LIVE Brazilia - Croatia, primul meci al Campionatului Mondial din 2014

Brazilia si Croatia se infrunta in partida de debut a Campionatului Mondial 2014. Dupa cateva luni de proteste ale populatiei sud-americane si de tensiuni in tara se face loc fotbalului, mai exact cele mai importante competitii de gen care implica echipele nationale.

Doodle special de la Google pentru debutul Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia

Google marcheaza, joi, printr-un logo special, debutul celei de-a 20-a editii a Cupei Mondiale FIFA, care este organizata in Brazilia.

VIDEO In asteptarea CM Fotbal - scamatorii cu balonul pe stalpii din fata bazilicii Sacre-Coeur din Paris

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia va debuta joi, iar zeci de milioane de suporteri din intreaga lume spera la un spectacol pe cinste din partea celor 32 de echipe ajunse la turneul final. Pana atunci insa, reporterii HotNews. ro au surprins la Paris, pe unul dintre stalpii din fata bazilicii Sacre-Coeur, un moment aparte de maiestrie cu un balon de fotbal :).

Google marcheaza debutul Cupei Mondiale din Brazilia

Motorul de cautare Google si-a schimbat logo-ul, joi, pentru a marca inceperea Cupei Mondiale din Brazilia. Ceremonia de deschidere este programata sa inceapa astazi, la ora 21. 00, iar partida de deschidere,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )