Libnet.ro
UNICEF

23:30

Google marcheaza debutul Cupei Mondiale din Brazilia

Antena3 Antena3,
Google marcheaza debutul Cupei Mondiale din Brazilia

Motorul de cautare Google si-a schimbat logo-ul, joi, pentru a marca inceperea Cupei Mondiale din Brazilia. Ceremonia de deschidere este programata sa inceapa astazi, la ora 21. 00, iar partida de deschidere,. continuă pe Antena3

Doodle special de la Google pentru debutul Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia

Google marcheaza, joi, printr-un logo special, debutul celei de-a 20-a editii a Cupei Mondiale FIFA, care este organizata in Brazilia.

Messi, Neymar, Ronaldo. Cine va fi starul Cupei Mondiale din Brazilia?

Pregatita sau nu, Brazilia va fi tara asupra careia, peste cateva ore, vor fi atintiti ochii intregii lumi. Cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale va debuta odata cu meciul dintre echipa gazda si Croatia, o.

Debutul Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia, marcat de Google printr-un logo special (VIDEO)

Google marcheaza, joi, printr-un logo special, debutul celei de-a 20-a editii a Cupei Mondiale FIFA, care este organizata in Brazilia. Doodle-ul se deschide cu o minge galbena, cu buline verzi - culorile de pe.

Jennifer Lopez s-a razgindit: canta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Brazilia

Cantareata americana Jennifer Lopez, care anuntase initial ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, va fi prezenta in cele din urma la festivitatea de joi, de la Sao Paulo.

Mingea oficiala a Cupei Mondiale criticata si la editia 2014, din Brazilia

Brazuca, asa cum este denumita mingea oficiala a Cupei Mondiale din Brazilia este criticata de catre portarul reprezentativei Columbiei, David Ospina. Nu este pentru prima data cand balonul oficial al Mondialului este criticat, dupa ce in 2010, acesta era comparat cu o minge de la supermarket.

Mesajul Papei Francisc inainte de Cupa Mondiala din Brazilia

Papa Francisc a pledat, intr-un mesaj publicat inainte de inceperea Cupei Mondiale din Brazilia, pentru un fotbal care sa exprime lucrul in echipa si solidaritatea, nu pentru un spectacol al rasimului si lacomiei .

Google sarbatoreste debutul Campionatului Mondial de Fotbal printr-un logo special

Google sarbatoreste, joi, debutul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia printr-un logo special. Doodle-ul se deschide cu o minge galbena, cu buline verzi - culorile de pe drapelul Braziliei. Mingea face salturi de la o litera la alta a cuvantului Google, iar literele se transforma in suporteri, pe fundalul viu colorat al orasului Rio de Janeiro, dominata de statuia lui Iisus de pe Muntele Corcovado. Cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale de Fotbal debuteaza joi in Brazilia, la ora 23:00, ora Romaniei, cu meciul dintre tara gazda si Croatia.

Gafa la Rio: Steagul Romaniei, arbordat in Brazilia, inainte de inceperea Cupei Mondiale 2014

Selectionata Belgiei a avut parte de o surpriza neplacuta la sosirea la Rio, pentru Cupa Mondiala de fotbal 2014. Brazilienii au vrut sa-i surprinda pe belgieni, calificati in turneul final al Cupei Mondiale.

Gafa la Rio: Steagul Romaniei, arborat in Brazilia, inainte de inceperea Cupei Mondiale 2014

Selectionata Belgiei a avut parte de o surpriza neplacuta la sosirea la Rio, pentru Cupa Mondiala de fotbal 2014. Brazilienii au vrut sa-i surprinda pe belgieni, calificati in turneul final al Cupei Mondiale.

Brazilia si Croatia deschid cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale

Cea de-a 20 editie a Cupei Mondiale va incepe in aceasta seara, de la ora 23, la Sao Paulo, cu meciul dintre Brazilia, echipa gazda, si Croatia. Este startul unui turneu asteptat cu interes si curiozitate in.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )