Libnet.ro
UNICEF

18:15

Google spune ca in medie raspunde pozitiv la peste jumatate dintre cererile venite pentru eliminarea unor link-uri, ca parte a dreptului la uitare

Hotnews Hotnews,
 Google spune ca in medie raspunde pozitiv la peste jumatate dintre cererile venite pentru eliminarea unor link-uri, ca parte a dreptului la uitare

Google accepta peste jumatate dintre cererile venite de la cei care vor eliminarea unor link-uri din rezultatele cautarilor online, ca parte a hotararii Curtii de Justitie a UE, a anuntat compania. Pana acum au venit peste 91. 000 de solicitari din intreaga Uniune, iar numarul de link-uri vizate trece de 320. 000, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Peste jumatate dintre vehiculele verificate de RAR, neconforme din punct de vedere al sigurantei

Registrul Auto Roman RAR) si Politia Romana au controlat in trafic, la nivel national, 37. 241 vehicule in primul semestru din 2014, iar procentajul general de respingere a fost de 56,75%, potrivit unui comunicat RAR, citat de presa.

Romania primitiva din rapoarte europene si nationale: Cei mai multi cetateni au WC-ul in fundul curtii, lipsa autostrazilor ne izoleaza de Europa, jumatate dintre familii nu au nici un salariat

Majoritatea romanilor nu are acces la retelele de canalizare, jumatate dintre familii nu au niciun membru salariat, iar majoritatea localitatilor isi deverseaza apele uzate direct in rauri, in lipsa statiilor de epurare. Acesta este tabloul Romaniei primitive din secolul XXI, membra a Uniunii Europene, potrivit celor mai recente masuratori nationale si europene. Toate acestea in conditiile in care 13,9 miliarde de euro a pompat Uniunea Europeana in dezvoltarea Romaniei in perioada 2007-31 martie 2014, ca sold pozitiv dupa scaderea contributiei tarii la bugetul UE. Si: cel mai iubit presedinte - Ceausescu.

Jumatate dintre vehiculele suspecte verificate de RAR au picat testele

Mai mult de jumatate dintre vehiculele oprite pentru control in primele sase luni de RAR si Politia Romana au picat testele de conformitate, masinile cu o vechime de peste 11 ani reprezentand 60% din vehiculele cu probleme, dar aceste procente nu.

ANALIZA De unde vin strainii stabiliti in Romania? Cei mai multi expati sunt moldoveni, turci, italieni si chinezi

Nu sunt foarte multi, ca nu au de ce veni, daca ne uitam la nivelul salariilor din tara noastra. Sunt expatii trimisi sa coordoneze afacerile firmei-mama banci, multinationale) sau cei care locuiesc in tari unde salariul e si mai prost decat cel din Romania, ori au ramas acolo fara job si isi cauta orice. La numaratoarea de la recensamant au iesit vreo 35. Circa 5500 au cel mult 8 clase la baza, iar peste jumatate dintre ei sunt persoane inactive pe piata muncii. Dupa tara de origine topul e condus de Republica Moldova, Turcia si alte continente. Din totalul strainilor, 54 sunt fara cetatenie, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

Bombe pe sosele. Peste jumatate din masinile care circula prin Romania au defectiuni tehnice

Un raport al Registrului Auto Roman RAR) pentru prima jumatate a acesui an releva faptul ca peste jumatate din masinile care au fost controlate in trafic au fost respinse din cauza starii tehnice neconforme.

Doar jumatate dintre dascali vor fi titulari. Vezi rezultatele de la titularizare

Rezultatele de la titularizare din acest an s-au dovedit a fi la fel de rusinoase ca cele de la bacalaureat. Nici macar jumatate dintre profesori nu au reusit sa obtina nota 7 pentru a-si asigura un post.

Cifrele deciziei controversate a UE: Google a eliminat sute de mii de link-uri in numele dreptului de a fi uitat online

Google respecta decizia Curtii Europene de Justitiei si sterge link-uri pe care oamenii le indica drept necorespunzatoare. Astfel, a onorat 45. 000 de cereri, peste jumatate dintre cele primite.

Peste 50% dintre profesori au picat examenul de titularizare

Dezastru la examenul de titularizare de anul acesta. Doar 46,66% din cei peste 32. 000 de candidati care au sustinut proba scrisa a examenului au obtinut o nota peste 7. Pentru concursul de titularizare in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )