Libnet.ro
UNICEF

22:16

Peste jumatate dintre vehiculele verificate de RAR, neconforme din punct de vedere al sigurantei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste jumatate dintre vehiculele verificate de RAR, neconforme din punct de vedere al sigurantei

Registrul Auto Roman RAR) si Politia Romana au controlat in trafic, la nivel national, 37. 241 vehicule in primul semestru din 2014, iar procentajul general de respingere a fost de 56,75%, potrivit unui comunicat RAR, citat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Jumatate dintre vehiculele suspecte verificate de RAR au picat testele

Mai mult de jumatate dintre vehiculele oprite pentru control in primele sase luni de RAR si Politia Romana au picat testele de conformitate, masinile cu o vechime de peste 11 ani reprezentand 60% din vehiculele cu probleme, dar aceste procente nu.

Bombe pe sosele. Peste jumatate din masinile care circula prin Romania au defectiuni tehnice

Un raport al Registrului Auto Roman RAR) pentru prima jumatate a acesui an releva faptul ca peste jumatate din masinile care au fost controlate in trafic au fost respinse din cauza starii tehnice neconforme.

Mai mult de jumatate dintre companii cheltuiesc circa 3% pe cercetare si dezvoltare; 71% intentioneaza sa aloce mai mult

Mai mult de jumatate dintre firme cheltuiesc pana la 3% din venituri pentru cercetare si dezvoltare RD), in timp ce peste 70% din firme intentioneaza sa-si majoreze bugetul alocat pentru RD in urmatorii ani, arata un studiu realizat de.

ANALIZA De unde vin strainii stabiliti in Romania? Cei mai multi expati sunt moldoveni, turci, italieni si chinezi

Nu sunt foarte multi, ca nu au de ce veni, daca ne uitam la nivelul salariilor din tara noastra. Sunt expatii trimisi sa coordoneze afacerile firmei-mama banci, multinationale) sau cei care locuiesc in tari unde salariul e si mai prost decat cel din Romania, ori au ramas acolo fara job si isi cauta orice. La numaratoarea de la recensamant au iesit vreo 35. Circa 5500 au cel mult 8 clase la baza, iar peste jumatate dintre ei sunt persoane inactive pe piata muncii. Dupa tara de origine topul e condus de Republica Moldova, Turcia si alte continente. Din totalul strainilor, 54 sunt fara cetatenie, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

Romania primitiva din rapoarte europene si nationale: Cei mai multi cetateni au WC-ul in fundul curtii, lipsa autostrazilor ne izoleaza de Europa, jumatate dintre familii nu au nici un salariat

Majoritatea romanilor nu are acces la retelele de canalizare, jumatate dintre familii nu au niciun membru salariat, iar majoritatea localitatilor isi deverseaza apele uzate direct in rauri, in lipsa statiilor de epurare. Acesta este tabloul Romaniei primitive din secolul XXI, membra a Uniunii Europene, potrivit celor mai recente masuratori nationale si europene. Toate acestea in conditiile in care 13,9 miliarde de euro a pompat Uniunea Europeana in dezvoltarea Romaniei in perioada 2007-31 martie 2014, ca sold pozitiv dupa scaderea contributiei tarii la bugetul UE. Si: cel mai iubit presedinte - Ceausescu.

Peste 50% dintre profesori au picat examenul de titularizare

Dezastru la examenul de titularizare de anul acesta. Doar 46,66% din cei peste 32. 000 de candidati care au sustinut proba scrisa a examenului au obtinut o nota peste 7. Pentru concursul de titularizare in.

Studiu Deloitte: Peste 80% dintre companiile din Romania intentioneaza sa creasca investitiile cu cercetarea si dezvoltarea

Cele mai mari investitii in cercetare si dezvoltare se inregistreaza, in Romania, in cadrul companiilor din IT, media si telecomunicatii. Insa la nivelul intregii tari, investitiile in cercetare si dezvoltare reprezinta doar 0,49% din PIB, cea mai mica rata din cele 10 tari din Europa Centrala care au participat la un studiu Deloitte. Potrivit unui comunicat remis HotNews. ro, in ciuda acestui climat, companiile din Romania anticipeaza o crestere a cheltuielilor cu RD in urmatorii ani si niciuna nu planuieste taierea bugetelor.

Casa Bruck, una dintre cele mai frumoase cladiri din Timisoara, salvata de un italian care si-a convins vecinii sa o renoveze

Un italian si-a convins vecinii sa puna mana de la mana pentru a renova una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Timisoara, Casa Bruck. Construit in urma cu peste 100 de ani, in stilurile Art Nouveau si Secession, imobilul din Piata Unirii.

Turcia: Peste 50 de oficiali de rang inalt din cadrul politiei, arestati

Autoritatile din Turcia au arestat, marti, peste 55 de oficiali de rang inalt din cadrul Politiei, intr-o ancheta privind acuzatii de coruptie si abuz de putere, continuand actiunea de epurare din politie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )