Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gorghiu, despre pensiile alesilor locali: Legea e o bomba cu ceas

Antena3 Antena3,
Gorghiu, despre pensiile alesilor locali: Legea e o bomba cu ceas

Gorghiu, despre pensiile alesilor locali: Legea e o bomba cu ceas. continuă pe Antena3

Gorghiu: Guvernul nu a avut un punct de vedere la pensiile alesilor locali. Legea e o bomba cu ceas

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a acuzat faptul ca guvernul nu a avut un punct de vedere la votul din Senat privind legea pensiilor pentru alesii locali, precizand ca secretarul de stat prezent luni la sedinta ar trebui sa fie chemat de premier pentru explicatii.

Proiectul de lege privind pensiile alesilor locali, adoptat de Senat cu amendamente

ACTUALIZARE 18:08 Plenul Senatului a aprobat, cu amendamente, proiectul de lege privind pensiile alesilor locali, informeaza surse din presa.

Primarul din Mizil despre pensiile alesilor: E jenant sa vii cu o solicitare care sa mareasca saracia

Primarul orasului Mizil, Emil Proscan, spune ca nu este de acord cu pensiile speciale pentru alesii locali, adaugand: Este jenant ca, in aceasta situatie de criza, de paupertate, sa vii cu o solicitare care sa mareasca aceasta situatie a saraciei, potrivit Mediafax.

Ce a declarat Tariceanu despre indemnizatiile alesilor locali

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca alesii locali au salarii ridicole, ceea ce ar putea fi reprezenza premisa pentru ca in continuare sa existe coruptie, in contextul in care luni dupa-amiaza, senatorii vor dezbate si vota legea pensiilor speciale pentru alesii locali.

PNL vrea majorarea salariilor alesilor locali prin legea salarizarii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca in partid se poarta discutii privind majorarea salariului alesilor locali, in conditiile in care PNL va vota, luni, impotriva proiectului de lege ce le acorda acestora pensii speciale.

Senatorii legifereaza astazi pensiile speciale ale alesilor locali

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- va fi dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind sustinut de PSD, insa contestat de liberali,.

Senatul decide astazi daca acorda pensii speciale alesilor locali

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene - va fi dezbatut si votat astazi de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind sustinut de PSD, insa contestat de liberali, care au anuntat ca vor vota impotriva, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )