Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gorghiu: PNL va vota impotriva nominalizarii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gorghiu: PNL va vota impotriva nominalizarii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi ca PSD ar trebui sa gaseasca o persoana cu buna reputatie pentru Curtea de Conturi, aratand ca in cazul in care este mentinuta propunerea privind-l pe Ilie Sarbu liberalii vor vota impotriva, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu: PNL va vota impotriva pensiilor pentru parlamentari

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca PNL va vota impotriva pensiilor parlamentarilor, in conditiile in care raportul comisiei la cererea de reexaminare a presedintelui la lege nu contine modi.

Alina Gorghiu ii cere lui Liviu Dragnea sa vina cu o alta propunere pentru postul de vicepresedinte al Curtii de Conturi: Vom vota impotriva lui Ilie Sarbu si vom contesta numirea la CCR

Senatorii se pregatesc sa-l numeasca in functia de vicepresedinte la Curtea de Conturi pe Ilie Sarbu, darnumirea in aceasta functie este ilegala, in conditiile in caresocrul premierului Victor.

DNA: Dosarul lui Ilie Sarbu nu a fost inchis, deci numirea sa la Curtea de Conturi incalca legea

Senatorii se pregatesc sa-l numeasca pe Ilie Sarbu in functia de vicepresedinte la Curtea de Conturi, dar DNA avertizeaza ca numirea este ilegata, Sarbu fiind in continuare urmarit penal in dosarul.

DNA: Dosarul lui Ilie Sarbu NU a fost inchis. Numirea la Curtea de Conturi incalca legea

Senatorii se pregatesc sa-l numeasca in functia de vicepresedinte la Curtea de Conturi pe Ilie Sarbu, dar numirea in aceasta functie este ilegala, in conditiile in care socrul premierului Victor Ponta este, in continuare, urmarit penal in dosarul retrocedarilor ilegale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )