Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu: PNL va vota impotriva pensiilor pentru parlamentari

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: PNL va vota impotriva pensiilor pentru parlamentari

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca PNL va vota impotriva pensiilor parlamentarilor, in conditiile in care raportul comisiei la cererea de reexaminare a presedintelui la lege nu contine modi. continuă pe Antena3

Gorghiu: PNL va vota impotriva nominalizarii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi ca PSD ar trebui sa gaseasca o persoana cu buna reputatie pentru Curtea de Conturi, aratand ca in cazul in care este mentinuta propunerea privind-l pe Ilie Sarbu liberalii vor vota impotriva, transmit surse din presa.

UDMR nu voteaza legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat, miercuri, ca le-a recomandat colegilor de partid sa nu voteze legea pensiilor speciale, adaugand ca personal va vota impotriva.

Anuntul facut de Alina Gorghiu pe Facebook. PNL a depus motiunea pe o tema dureroasa pentru romani

PNL a depus marti, la Senat, o motiune simpla privind infrastructura de transport, a anuntat copresedintele PNL Alina Gorghiu, intr-o postare pe Facebook. Alina Gorghiu precizeaza ca motiunea trage un semnal de.

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie.

Alina Gorghiu: Dupa retinerea lui Sorin Oprescu, solutia potrivita azi - demisia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, duminica, demisia edilului Capitalei, Sorin Oprescu, retinut pentru luare de mita. intr-o postare pe Twitter, liderul PNL a transmis ca solutia potrivita pe viitor este.

Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri seara, la postul public de televiziune, ca nu vizeaza postul de primar general al Capitalei, mentionand ca posibilii candidati ai liberalilor pentru .

Alina Gorghiu: Am remarcat schimbarea de atitudine in privinta votului prin corespondenta. Solicit PSD sa dea dovada de buna credinta si sa sprijine proiectul

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus marti, intr-o postare pe Facebook, ca a observat o schimbare la PSD privind votul prin corespondenta pentru diaspora. Potrivit acesteia, PSD ii poate convinge pe romani ca.

Traian Basescu o critica pe Alina Gorghiu: Doamna uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu

Fostul presedinte, Traian Basescu a criticat, duminica, la B1 Tv, reactia copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa de edilul a fost retinut pentru luare de mita.

Alina Gorghiu, fata in fata cu luptatorul K1 Catalin Morosanu

Luptatorul K1 Catalin Morosanu a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de Alina Gorghiu, copresedintele PNL. Momentul a fost surprins acum cateva zile la Scoala de vara TNL de la Eforie. La.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca scrisoarea deschisa a premierului Victor Ponta, privind datoriile societatii Realitatea Media SA, aflata de patru ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )