Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gorghiu: Eu as vrea o femeie la Primaria Capitalei. Analizam saptamana viitoare sondajul intern

Adevărul Adevărul,
Gorghiu: Eu as vrea o femeie la Primaria Capitalei. Analizam saptamana viitoare sondajul intern

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca PNL va discuta saptamana viitoare rezultatele sondajului privind candidatii la Primaria Capitalei, afirmand ca daca este nevoie vor fi testati si candidati din afara partidului si ca, personal, ar vrea sa vada o femeie la Primaria Generala. continuă pe Adevărul

FUMATUL in spatii publice ar putea fi INTERZIS de saptamana viitoare

Proiectul de lege care interzice fumatul in toate spatiile publice ar putea fi adoptat saptamana viitoare.

Saptamana viitoare avem intentia sa adoptam bugetul pe 2016

ACTUALIZARE 18:14 Premierul Dacian Ciolos a declarat ca i-a solicitat ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu, sa prezinte, joi, dupa sedinta de Guvern, cateva elemente si principii legate de buget, existand posibilitatea ca, saptamana viitoare, Executivul sa adopte proiectul si sa il supuna consultarii publice, informeaza surse din presa. *Primul ministru: Intram intr-un an crucial; mizam pe economie, pe educatie si vizam o administratie puternica.

Dacian Ciolos: Guvernul va adopta bugetul saptamana viitoare

Bugetul va fi adoptat in sedinta de guvern de saptamana viitoare, a anuntat miercuri premierul Dacian Ciolos, care a precizat ca ministrul Finantelor va prezenta joi, dupa sedinta Cabinetului, cateva principii pe baza carora va fi structurat bugetul.

SONDAJ PSD si PNL, umar la umar in cursa pentru Primaria Capitalei. Busoi, cel mai bine clasat liberal

Europarlamentarul Cristian Busoi, unul dintre liberalii care vor sa candideze pentru Primaria Capitalei, este cel mai bine clasat reprezentant al PNL in ceea ce priveste topul preferintelor, acesta devansandu-i pe colegii sai de partid Ludoic Orban si Petre Roman, potrivit unui sondaj INSCOP Research, facut la comanda PNL. Totusi, Busoi nu se afla in topul preferintelor generale ale respondentilor.

Ce varianta foarte buna are PSD pentru Primaria Capitalei

PSD nu a luat inca decizia oficiala pentru viitorul candidat la Primaria Capitalei, dar are deja o varianta foarte buna.

Alina Gorghiu vrea o Constitutie luata de la zero

Alina Gorghiu a declarat ca o revizuire a Constitutiei in 2016 nu este indicata pentru ca ar fi gandita in termeni electorali si a precizat ca solutia ar fi ca viitorul Parlament sa fie Constituanta si sa faca o noua Lege fundamentala, de la zero, in.

Dragnea, la Romania TV: Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna din partea PSD pentru Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Romania TV, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie.

Dragnea: Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna din partea PSD pentru Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )