Libnet.ro
UNICEF

09:45

SONDAJ PSD si PNL, umar la umar in cursa pentru Primaria Capitalei. Busoi, cel mai bine clasat liberal

Adevărul Adevărul,
SONDAJ PSD si PNL, umar la umar in cursa pentru Primaria Capitalei. Busoi, cel mai bine clasat liberal

Europarlamentarul Cristian Busoi, unul dintre liberalii care vor sa candideze pentru Primaria Capitalei, este cel mai bine clasat reprezentant al PNL in ceea ce priveste topul preferintelor, acesta devansandu-i pe colegii sai de partid Ludoic Orban si Petre Roman, potrivit unui sondaj INSCOP Research, facut la comanda PNL. Totusi, Busoi nu se afla in topul preferintelor generale ale respondentilor. continuă pe Adevărul

Dragnea, la Romania TV: Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna din partea PSD pentru Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Romania TV, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie.

Ce varianta foarte buna are PSD pentru Primaria Capitalei

PSD nu a luat inca decizia oficiala pentru viitorul candidat la Primaria Capitalei, dar are deja o varianta foarte buna.

Dragnea: Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna din partea PSD pentru Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie.

Gorghiu: Eu as vrea o femeie la Primaria Capitalei. Analizam saptamana viitoare sondajul intern

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca PNL va discuta saptamana viitoare rezultatele sondajului privind candidatii la Primaria Capitalei, afirmand ca daca este nevoie vor fi testati si candidati din afara partidului si ca, personal, ar vrea sa vada o femeie la Primaria Generala.

Simona Halep, in cursa pentru lovitura anului

Jucatoarea de tenis, Simona Halep, concureaza pentru lovitura anului, cu un punct din meciul pe care l-a castigat in fata italiencei Sara Errani in semifinalele turneului de la Toronto, intr-un sondaj care se va incheia in 7 decembrie, pe site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )