Libnet.ro
UNICEF

08:45

GRAV accident rutier in Brasov! Ce s-a intamplat...

B1 B1,
GRAV accident rutier in Brasov! Ce s-a intamplat...

Un accident rutier a avut loc, luni, la Ghimbav, in Brasov, trei TIR-uri fiind distruse. continuă pe B1

Pe 13 iulie, Darius a suferit un grav accident rutier. Dupa doua luni de lupta, adolescentul de 18 ani s-a stins din viata

Tanarul oradean Darius Bala, in varsta de 18 ani, elev la Colegiul National Mihai Eminescu, s-a stins din viata, la aproape doua luni dupa ce a suferit un grav accident pe centura Oradiei. Pe 13 iulie,.

Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces.

Victima unui accident rutier grav, refuzata la spitalul din Iasi, trimisa cu ambulanta la Vaslui si apoi rechemata la Iasi

O femeie din Republica Moldova, victima a unui grav accident rutier produs joi in judetul Vaslui, in urma caruia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Spiridon din Iasi, a fost refuzata la internare de reprezentantii acestui spital. Femeia a fost trimisa cu ambulanta la Vaslui, dupa care rechemata la spitalul din Iasi.

Cum a fost refuzata in spital victima unui grav accident. Sotul femeii a pierit in urma impactului teribil cu motocicleta

O femeie de 45 de ani din Republica Moldova, victima unui grav accident rutier produs in judetul Vaslui, a fost plimbata cu ambulanta de doua ori intre spitalele din doua judete dupa ce medicii de la Iasi au refuzat sa o primeasca pentru ca nu ar mai fi fost locuri in saloane.

Accident rutier grav pe DN 56, la iesirea din Radovan

Un copil de cinci ani a murit si unul de 12 ani a fost grav ranit intr-un accident rutier care a avu.

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. 27 Mario Iorgulescu e in stare grava la Elias, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti. tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala.

CUTREMURE, in lant, in Romania! Al treilea seism a avut loc in urma cu PUTIN TIMP

Un al treilea cutremur a avut loc, vineri dimineata, in Romania! De data aceasta, seismul a avut magnitudinea de 2,7 pe Richter, in judetul Buzau.

Fiul lui Gino Iorgulescu a comis un grav accident de circulatie

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost autorul unui grav accident de circulatie, in Bucuresti, in dimineata zilei de duminica.

O persoana a murit, iar alte sapte au ajuns la spital in urma unui accident rutier la Floresti

Un barbat a decedat, iar alte sapte persoane, inclusiv doi copii, au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs joi, 5 septembrie, in raionul Floresti, transmite IPN.

Cutremur important in Romania, in urma cu scurt timp! Unde a avut loc si ce urmari au fost

Romania s-a zguduit puternic in noaptea de sambata spre duminica! Un seism insemnat, cu o magnitudine de 4. 1 pe scare Richter s-a produs in jurul orei 2, in zona Vrancea, transmit specialistii de la Institutul de Fizica Pamantului. Cutremurul s-a resimtit si in Bucuresti. Cutremur in Romania, in noaptea de 8 septembrie Un nou seism .

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )