Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victima unui accident rutier grav, refuzata la spitalul din Iasi, trimisa cu ambulanta la Vaslui si apoi rechemata la Iasi

Hotnews Hotnews,
 Victima unui accident rutier grav, refuzata la spitalul din Iasi, trimisa cu ambulanta la Vaslui si apoi rechemata la Iasi

O femeie din Republica Moldova, victima a unui grav accident rutier produs joi in judetul Vaslui, in urma caruia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Spiridon din Iasi, a fost refuzata la internare de reprezentantii acestui spital. Femeia a fost trimisa cu ambulanta la Vaslui, dupa care rechemata la spitalul din Iasi. continuă pe Hotnews

O persoana a murit, iar alte sapte au ajuns la spital in urma unui accident rutier la Floresti

Un barbat a decedat, iar alte sapte persoane, inclusiv doi copii, au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs joi, 5 septembrie, in raionul Floresti, transmite IPN.

Cum a fost refuzata in spital victima unui grav accident. Sotul femeii a pierit in urma impactului teribil cu motocicleta

O femeie de 45 de ani din Republica Moldova, victima unui grav accident rutier produs in judetul Vaslui, a fost plimbata cu ambulanta de doua ori intre spitalele din doua judete dupa ce medicii de la Iasi au refuzat sa o primeasca pentru ca nu ar mai fi fost locuri in saloane.

Bataie cu cutite la spitalul din Roman - VIDEO socant

Imagini socante surprinse la spitalul din Roman, judetul Neamt. Un barbat a fost taiat cu un cutit in timpul unui scandal produs in Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului Municipal de Urgenta.

Kevin Hart, ranit grav in urma unui accident, a fost operat. Sotia actorului a dat detalii despre starea lui de sanatate

Sotia lui Kevin Hart a vorbit despre starea de sanatate a actorului american, dupa accidentul rutier suferit duminica, 1 septembrie, in urma caruia Hart a fost spitalizat cu rani grave la spate.

Doliu in lumea muzicii! Un cunoscut compozitor s-a stins din viata la 41 de ani

Doliu in lumea muzicii!LaShawn Daniels, un cunoscut compozitor, s-a stins din viata la 41 de ani, in urma unui accident rutier. Anuntul a fost facut de partenera sa de viata, April. Muzicianul a.

Accident rutier soldat cu trei victime. La fata locului a ajuns si elicopterul SMURD

Accidentul rutier, in care au fost implicate doua autoturisme, s-a soldat cu trei victime. Pentru doua persoane a fost nevoie de interventia echipelor de la descarcerare.

Cum arata spitalul din Mioveni, primul construit de la zero dupa Revolutie - VIDEO

A fost facuta receptia singurului spital construit de la zero in ultimii 30 de ani in Romania. Panglica de la Spitalul orasenesc Sf. Spiridon din Mioveni a fost taiata in prezenta premierului Viorica.

Imagini halucinante! Pacienti cu dizabilitati, tinuti in custi la spitalul din Sighetu Marmatiei

Imagini socante surprinse la Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap din Sighetu Marmatiei. Pacientii internati acolo sunt tinuti incuiati intr-o incapere cu geamuri din sticla asemanatoare unei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )