Libnet.ro
UNICEF

18:00

Grecia ramane in carantina nationala pana pe 7 decembrie! Grecii pot iesi din case doar cu sms de aprobare

Antena3 Antena3,
Grecia ramane in carantina nationala pana pe 7 decembrie! Grecii pot iesi din case doar cu sms de aprobare

Grecia a anuntat, joi, prelungirea carantinei pana pe 7 decembrie, in contextul celui de-al doilea val al pandemiei COVID-19. Povara epidemiologica ramane ridicata, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului elen, Stelios Petsas, citat de AFP. continuă pe Antena3

Grecia prelungeste carantina nationala pana pe 7 decembrie

Autoritatile din Grecia au decis prelungirea carantinei la nivel national pana pe 7 decembrie, avand in vedere cresterea numarului de cazuri de COVID-29 de pe teritoriul tarii, scrie.

Coronavirus: Grecia prelungeste lockdown-ul pana la 7 decembrie

Grecia a anuntat prelungirea lockdown-ului pana la 7 decembrie cu scopul de a combate al doilea val de COVID-19, intrucat povara epidemiologica ramane ridicata, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului elen, Stelios Petsas, citat de AFP,.

Presedintele Macron anunta ca Franta a depasit perioada cea mai dificila a celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19. Ce spune despre carantina nationala

Franta va incepe sa relaxeze carantina pentru Covid-19 incepand cu weekendul viitor, astfel incat pana la Craciun magazinele, teatrele si cinematografele vor fi redeschise, iar oamenii vor putea sa isi petreaca sarbatorile alaturi de restul familiei lor, a declarat marti presedintele Emmanuel Macron, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )