Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia prelungeste carantina nationala pana pe 7 decembrie

B1 B1,
Grecia prelungeste carantina nationala pana pe 7 decembrie

Autoritatile din Grecia au decis prelungirea carantinei la nivel national pana pe 7 decembrie, avand in vedere cresterea numarului de cazuri de COVID-29 de pe teritoriul tarii, scrie. continuă pe B1

Coronavirus: Grecia prelungeste lockdown-ul pana la 7 decembrie

Grecia a anuntat prelungirea lockdown-ului pana la 7 decembrie cu scopul de a combate al doilea val de COVID-19, intrucat povara epidemiologica ramane ridicata, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului elen, Stelios Petsas, citat de AFP,.

Grecia ramane in carantina nationala pana pe 7 decembrie! Grecii pot iesi din case doar cu sms de aprobare

Grecia a anuntat, joi, prelungirea carantinei pana pe 7 decembrie, in contextul celui de-al doilea val al pandemiei COVID-19. Povara epidemiologica ramane ridicata, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului elen, Stelios Petsas, citat de AFP.

Cum se pregatesc autoritatile din Germania pentru vaccinarea anti-COVID-19: in landul Baden Wurttemberg se infiinteaza centre unde ar urma sa aiba loc zilnic pana la 1.500 de vaccinari

Autoritatile din Germania pregatesc planul pentru vaccinarea populatiei impotriva noului coronavirus. Guvernul federal de la Berlin a anuntat ca vaccinarea va fi voluntara. in landul Baden-Wurttemberg, de.

PANA LA 7 DECEMBRIE Grecia prelungeste lockdown -ul

Grecia a anuntat astazi prelungirea lockdown-ului pana la 7 decembrie cu scopul de a combate al doilea val de COVID-19, intrucat povara epidemiologica ramane ridicata, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului elen, Stelios Petsas.

Presedintele Macron anunta ca Franta a depasit perioada cea mai dificila a celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19. Ce spune despre carantina nationala

Franta va incepe sa relaxeze carantina pentru Covid-19 incepand cu weekendul viitor, astfel incat pana la Craciun magazinele, teatrele si cinematografele vor fi redeschise, iar oamenii vor putea sa isi petreaca sarbatorile alaturi de restul familiei lor, a declarat marti presedintele Emmanuel Macron, transmite Reuters.

Franta: Este nevoie ca pana la 90% din populatie sa se vaccineze pentru ca pandemia sa fie invinsa. Chiar si asa criza COVID-19 ar mai dura un an

Franta ar putea reveni la viata de dinainte de pandemia de coronavirus in aproximativ un an daca 80% pana la 90% din populatia sa este vaccinata impotriva bolii, a declarat joi un consilier stiintific.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )