Libnet.ro
UNICEF

13:15

Grecia spera sa primeasca, in doua saptamani, o noua transa din partea creditorilor

Antena3 Antena3,
Grecia spera sa primeasca, in doua saptamani, o noua transa din partea creditorilor

Grecia spera sa ajunga, in doua saptamani, la un acord cu creditorii care sa permita deblocarea a cateva miliarde de euro, afirma surse din cadrul Ministerului grec al Finantelor, citate de site-ul ziarului. continuă pe Antena3

Grecia spera sa primeasca, in doua saptamani, o noua transa din partea creditorilor

Grecia spera sa ajunga, in doua saptamani, la un acord cu creditorii care sa permita deblocarea a cateva miliarde de euro, afirma surse din cadrul Ministerului grec al Finantelor, citate de site-ul ziarului Le Figaro.

Grecia spera sa primeasca, in doua saptamani, o noua transa din partea creditorilor

Guvernul de la Atena spera sa ajunga, in doua saptamani, la un acord cu creditorii care sa permita deblocarea a cateva miliarde de euro, afirma surse din cadrul Ministerului grec al Finantelor,.

Grecia ar putea cere 24 de miliarde euro intr-o prima transa din noul imprumut

Grecia ar putea cere 24 de miliarde de euro intr-o prima transa din noul imprumut, in august, pentru a-si sustine bancile si a rambursa la termen o rata catre Banca Centrala Europana BCE), scrie un ziar proguvernamental in editia de astazi, citat de Reuters. * Purtatoare de cuvant: Bursa de la Atena se va redeschide maine.

Grecia ar putea solicita 24 de miliarde de euro creditorilor, intr-o prima transa din noul imprumut

Grecia ar putea solicita 24 de miliarde de euro creditorilor internationali, intr-o prima transa din ajutorul de salvare, pentru a sprijini bancile si pentru a rambursa datoriile scadente la Banca Centrala, scrie.

Cati bani ar putea cere Grecia la prima transa din noul imprumut

Grecia ar putea cere 24 de miliarde de euro intr-o prima transa din noul imprumut, in august, pentru a-si sustine bancile si a rambursa la termen o rata catre Banca Centrala Europana BCE), scrie un ziar proguvernamental.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. BANATPe parcursul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi, astfel ca in toata regiunea se va instala si se va.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Canicula in aproape toata tara. Sansele de precipitatii sunt foarte mici

Prognoza meteo pe doua saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza valabila pentru perioada 9 16 august potrivit careia vom avea partea de canicula in cea mai mare parte a tarii, maximele ajungand si la 36 de grade. De asemenea, specialistii au precizat ca doar izolat ar putea ploua.

Nu scapam de arsita. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

In urmatoarele doua saptamani, valul de caldura va reveni in toate regiunile tarii, temperaturile urmand sa ajunga si la valori de 36 de grade Celsius. in aceasta perioada, nivelul precipitatiilor va continua sa fie scazut si doar cu mici reprize de ploi slabe si de scurta durata, conform ANM.

Klaus Iohannis intra in vacanta. Iata ce locatii a ales presedintele pentru cele doua saptamani de relaxare

Presedintele Klaus Iohannis isi va lua, de la inceputul saptamanii viitoare, o vacanta de cel putin doua saptamani, pe care o va petrece la vila de protocol de la Neptun, dar si la Sibiu, au declarat,.

Robotul autostopist a fost decapitat dupa un an in care a calatorit in Canada si Europa: tara in care simpaticul HitchBOT a rezistat numai doua saptamani

Un robot prietenos botezat HitchBOT, realizat de un grup de cercetatori din Canada ca parte dintr-un experiment social, a reusit sa calatoreasca alaturi de necunoscuti timp de un an de zile, timp in care si-a indeplinit misiunea de a provoca societatea la discutii despre relatia dintre oameni si tehnologie. Aventurile sale s-au incheiat insa dupa nici 500 de kilometri facuti pe teritoriul altui stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2897 seconds )