Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cati bani ar putea cere Grecia la prima transa din noul imprumut

România Liberă România Liberă,
Cati bani ar putea cere Grecia la prima transa din noul imprumut

Grecia ar putea cere 24 de miliarde de euro intr-o prima transa din noul imprumut, in august, pentru a-si sustine bancile si a rambursa la termen o rata catre Banca Centrala Europana BCE), scrie un ziar proguvernamental. continuă pe România Liberă

Grecia ar putea cere 24 de miliarde euro intr-o prima transa din noul imprumut

Grecia ar putea cere 24 de miliarde de euro intr-o prima transa din noul imprumut, in august, pentru a-si sustine bancile si a rambursa la termen o rata catre Banca Centrala Europana BCE), scrie un ziar proguvernamental in editia de astazi, citat de Reuters. * Purtatoare de cuvant: Bursa de la Atena se va redeschide maine.

Grecia ar putea solicita 24 de miliarde de euro creditorilor, intr-o prima transa din noul imprumut

Grecia ar putea solicita 24 de miliarde de euro creditorilor internationali, intr-o prima transa din ajutorul de salvare, pentru a sprijini bancile si pentru a rambursa datoriile scadente la Banca Centrala, scrie.

Rusia ar putea contesta delimitarea platoului continental din Marea Neagra obtinuta de Romania in urma procesului cu Ucraina

Dan Dungaciu, directorul Institutului pentru Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane, atarge atentia ca Rusia ar putea contesta delimitarea platoului continental din Marea Neagra pe care.

Punct si de la capat. De ce suma are nevoie Grecia pentru a sustine sistemul bancar

Grecia ar putea cere 24 de miliarde de euro intr-o prima transa din noul imprumut, in august, pentru a-si sustine bancile si a rambursa la termen o rata catre Banca Centrala Europana BCE), scrie un ziar.

Prima zi din august aduce salarii mai mari pentru demnitari, marite chiar si de trei ori

Prima zi din august incepe bine pentru demnitari care au de sambata salarii marite chiar si de trei ori. Totul a inceput cu o ordonanta de urgenta initiata de vicepremierul Gabriel Oprea care a incaierat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )