Libnet.ro
UNICEF

20:00

Greseli mai grave decat infidelitateaintr-un cuplu:10 lucruri care duc inevitabil la despartire

Adevărul Adevărul,
Greseli mai grave decat infidelitateaintr-un cuplu:10 lucruri care duc inevitabil la despartire

Cati dintre noi nu cauta formula magica pentru o relatie perfecta? Din pacate, nu exista nici perfectiunea si nici un secret al fericirii. Pentru ca o relatie sa dureze, partenerii trebuie sa stie sa actioneze si sa reactioneze, mai ales dupa ce fluturasii din stomac au disparut. continuă pe Adevărul

Cum a murit Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel din Constanta. Piesele masinii patronului Hexi, intregi; autoturismul tinerilor constanteni, rupt in doua (FOTO)

Doua accident grave, puse fata in fata aduc in vedere cateva intrebari esentiale. Cum a murit patronul Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel petrecut in.

Cum a murit Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel din Constanta. Piesele masinii patronului Hexi, intregi; autoturismul tinerilor constanteni, rupt in doua. Detalii incredibile despre cele doua (FOTO)

Doua accident grave, puse fata in fata aduc in vedere cateva intrebari esentiale. Cum a murit patronul Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel petrecut in.

Refacerea autostrazii Sibiu-Orastie costa de doua ori mai mult decat construirea ei

Lucrarile de reconstruire a portiunii de 225 de metri ai Autostrazii Sibiu-Orastie, costa mai mult decat construirea initiala. Initial, lucrarile pentru realizarea celor 22,11 kilometri ai lotului 3 din Au.

Economia Greciei, intr-un declin mai mare decat estimarile oficiale

Economia Greciei a scazut, in primul trimestru din anul curent, intr-un ritm usor mai rapid decat aratau estimarile anterioare, conform Biroului de Statistica de la Atena ELSTAT), care arata ca evolutia a avut la baza slabirea cheltuielilor de consum si a exporturilor nete.

Danezii au platit mai mult decat au estimat pentru salvarea bancilor

Contribuabilii danezi se confrunta cu o factura mult mai mare decat aratau estimarile pentru salvarea bancilor din tara de la faliment, in perioada crizei financiare din 2008, potrivit bancii centrale a tarii, informeaza Reuters.

Tanar de 19 ani, executat in public de ISIS pentru ca a injurat. Numele meu va dainui mai mult decat al vostru

Un tanar de 19 ani a fost executat in public, in Libia, dupa ce a refuzat de patru ori sa se caiasca pentru ca a injurat, potrivit Daily Mail. Tanarul ar fi pronuntat mai multe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )