Libnet.ro
UNICEF

17:15

O groapa imensa a aparut peste noapte in Marea Britanie. Mai multe familii au fost evacuate

Antena3 Antena3,
O groapa imensa a aparut peste noapte in Marea Britanie. Mai multe familii au fost evacuate

Mai multe familii au fost evacuate dintr-un oras din Regatul Unit dupa ce o sosea s-a surpat. Groapa formata are diametrul de aproximativ 20 de metri si o adancime de 10, conform autoritatilor locale. 20 de. continuă pe Antena3

De ce sunt nemultumiti romanii care lucreaza in Marea Britanie

Inspectia Muncii a participat la o operatiune de depistare a cazurilor de exploatare prin munca in Marea Britanie, prilej cu care romanii care lucreaza in Regatul Unit s-au plans ca nu au un program regulat de munca si ca nu primesc un post imediat ce ajung, dar sunt obligati sa plateasca chirie si utilitati.

Inspectia Muncii: Romanii care lucreaza in Marea Britanie, nemultumiti de program si ca nu gasesc post imediat

Romanii care lucreaza in Marea Britanie reclama faptul ca nu au un program regulat de munca si ca nu primesc un post imediat ce ajung, dar sunt obligati sa plateasca chirie si utilitati, informeaza IM dupa ce a participat la o operatiune de depistare a cazurilor de exploatare prin munca, transmite Mediafax.

Politia anti-sclavie a gasit 50 de imigranti romani intr-o casa din Marea Britanie

In jur de 50 de imigranti romani despre care se crede ca erau tinuti impotriva propriei vointe de traficanti au fost descoperiti ingramaditi intr-o casa cu trei dormitoare din MArea Britanie. Politia.

Ambasadorul nord-coreean in Marea Britanie avertizeaza: Sunt gata oricand sa lansam rachete!

Coreea de Nord nu va fi oprita din demersul ei de a lansa o racheta cu raza lunga de actiune, cu riscul de a fi sanctionata, a avertizat ambasadorul nord-coreean din Marea Britanie, Hyon Hak-bon. Regimul de la Pheni.

Presedintele chinez, prima vizita de stat in Marea Britanie

Presedintele chinez Xi Jinping va efectua prima sa vizita de stat in Marea Britanie luna viitoare, intre 20 si 23 octombrie, a informat marti guvernul de la Londra, transmite Reuters.

Bataia lui Guta de la Capatos a ajuns in ziarele din Marea Britanie VIDEO

Bataia lui Guta de la Capatos a ajuns subiect in ziarele din Marea Britanie. Gestul incalificabil al manelistului care si-a batut amanta gravida in direct, in timpul emisiunii Un Show Pacatos de la Antena 1, a devenit subiect de stire, jurnalistii de la Daily Mail numindu-l pe Guta o legenda in tara sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )