Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un grup de ONG-uri cere libertate mai mare la manifestatii si limitarea interventiilor in ...

România Liberă România Liberă,
Un grup de ONG-uri cere libertate mai mare la manifestatii si limitarea interventiilor in ...

Un grup de ONG-uri a elaborat un proiect de modificare a Legii nr. 60/1991 privind adunarile publice, pentru o mai mare libertate a manifestatiilor si limitarea interventiei fortelor de ordine, initiativa fiind dezbatuta marti, la Parlament, cu reprezentanti ai Politiei si Jandarmeriei, potrivit Mediafax. Proiectul de lege a fost inaintat de Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) si Agentia de Monitorizare a Presei - ActiveWatch. La . continuă pe România Liberă

Angela Merkel cere celor mai mari economii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german,.

Cea mai mare banca ramane pe pierdere. Vezi rezultatele BCR pentru T3

BCR, cea mai mare banca din Romania in functie de active, a inregistrat in trimestrul al treilea al anului o pierdere neta de 212,5 milioane lei, in scadere cu 11,3% fata de perioada aprilie-iunie, pe fondul cresterii provizoanelor de risc aferente.

Banca Transilvania, profit cu 30% mai mare, la noua luni

Profitul net al Bancii Transilvania BT) este mai mare cu 30% - de 265,43 milioane lei - la finalul lunii septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, va desfiinta aproximativ 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, scrie Bloomberg. Decizia vine ca urmare a restrangerii activitatilor de trading, multe dintre concedieri.

Cea mai mare banca din Elvetia va desfiinta 10.000 de locuri de munca la nivel mondial

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va desfiinta pana la 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, dintr-un total de 63. 250, mai ales din cauza restrangerii activitatilor de trading, a declarat o sursa.

Cel mai mare MISTER al lumii - descoperit in unicul loc de pe Terra pe care oamenii de stiinta nu il pot explica?

Un grup de oameni de stiinta canadieni au descoperit ruine scufundate intre Yucatan si Cuba, ruine care ar putea fi asociate cu orasul mitic Atlantida, potrivit agentiei de presa cubaneza Prensa Latina.

Biserica romano-catolica: Halloween este este cea mai mare sarbatoare luciferica.

Biserica romano-catolica din Polonia critica in termeni duri practicile sataniste de Halloween, conform unui mesaj al Arhiepiscopiei Varsoviei, potrivit realitatea. net. Traditia de Halloween, imprumutata din Statele Unite si devenita din ce in ce mai populara in Polonia, este rezultatul propagarii ocultismului si magiei, atrage atentia Biserica romano-catolica poloneza. Aceasta traditie isi are originea in adorarea pagana a spiritelor si al unui zeu celtic al mortii. Anton Lavey, .

Cea mai mare economie din lume lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma?

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Cea mai mare economie din lume, lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma? [UPDATE]

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )