Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat, intr-o inregistrare video, ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto

Adevărul Adevărul,
Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat, intr-o inregistrare video, ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a anuntat ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto, potrivit unei inregistrari video postate sambata, informeaza BBC si USA Today. continuă pe Adevărul

Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat intr-o inregistrare video ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a anuntat ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto, potrivit unei inregistrari video postate sambata, informeaza BBC si USA Today.

Gruparea terorista Statul Islamic loveste in Egipt: Cel putin 27 de membri ai fortelor de ordine, ucisi in atentate

Trei atacuri simultane, revendicate de filala din Egipt a gruparii teroriste Statul Islamic, au vizat politia si armata joi seara in nordul Peninsulei Sinai. Explozia de violenta coincide cu aniversarea revolutiei.

Statul Islamic il ameninta cu decapitarea pe presedintele american Barack Obama

Presedintele american Barack Obama a foat amenintat cu decapitarea de catre gruparea jihadista Stat Islamic, intr-o noua inregistrare video, relateaza Fox News. in inregistrare, gruparea terorista ameninta.

Japonia: Autoritatile anunta ca negocierile cu gruparea Statul Islamic pentru eliberearea ostaticului nipon au intrat in impas

Ministrul-adjunct al afacerilor externe al Japoniei, Yasuhide Nakayama a anuntat ca negocierile cu grupul jihadist Statul Islamic, care ameninta sa ucida un pilot iordanian si un jurnalist japonez pe care ii.

Statul Islamic il ameninta pe Obama: iti vom taia capul in Casa Alba si vom transforma America intr-o provincie musulmana

Gruparea Statul Islamic a mai facut o amenintare cat se poate de serioasa. Membrii retelei teroriste au publicat un film in care ameninta sa-l decapiteze pe presedintele american Barack Obama. Statul Islamic.

Jihadistii din Statul Islamic ameninta sa il decapiteze pe Obama in Casa Alba

Un luptator al Statului Islamic il ameninta pe presedintele SUA, Barack Obama,intr-o inregistrare video, ca il va decapita in Casa Alba si ca va transforma America intr-o provincie musulmana.

Statul Islamic ameninta din nou ca va ucide pilotul iordanian tinut ostatic

Gruparea Statul Islamic SI) a amenintat din nou, joi, ca-l va ucide pilotul iordanian pe care-l tine ostatic, cerand eliberarea unei jihadiste irakiene, intr-un mesaj audio citit de catre ostaticul japonez Kenji.

Orasul irakian Kirkuk, atacat de teroristii de la Statul Islamic

Teroristii din gruparea Statul Islamic au lansat, vineri, un atac impotriva orasului irakian Kirkuk, important centru petrolier din nordul tarii, scrie CNN. Militantii au preluat controlul regiunii Maktab Khalid,.

Presedintele Cehiei: Statul Islamic seamana cu Germania nazista de la inceputul anilor 30

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a comparat, marti, gruparea terorista Stat Islamic cu Germania nazista, afirmand ca aceasta pregateste un super Holocaust cu sute de milioane de victime, relateaza.

Femeile occidentale care s-au alaturat jihadistilor din Statul Islamic se ocupa de recrutare si propaganda

Cele aproximativ 550 de femei occidentale care s-au alaturat gruparii Statul Islamic SI) nu sunt autorizate sa lupte, insa ele se casatoresc si le fac viata mai usoara jihadistilor, recruteaza si fac apel la atentate impotriva Occidentului, potrivit unor experti citati de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )