Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gruparea jihadista Statul Islamic a rapit peste 150 de civili in nordul Irakului

Adevărul Adevărul,
Gruparea jihadista Statul Islamic a rapit peste 150 de civili in nordul Irakului

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a rapit aproape 170 de civili in nordul Irakului pentru ca au ars steagul organizatiei considerate de o parte din organismele internationale drept terorista, a declarat sambata un oficial al fortelor de securitate irakiene, potrivit Agerpres care citeaza Deutsche Presse Agentur DPA). continuă pe Adevărul

UPDATE Gruparea Statul Islamic a rapit peste 150 de civili in nordul Irakului. Dupa o zi de interogatorii, majoritatea au fost eliberati

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a rapit aproape 170 de civili in nordul Irakului pentru ca au ars steagul organizatiei considerate de o parte din organismele internationale drept terorista, a declarat sambata un oficial al fortelor de securitate irakiene, potrivit Agerpres care citeaza Deutsche Presse Agentur DPA).

Gruparea terorista Stat Islamic a rapit 170 de persoane in nordul Irakului

Gruparea extremista Stat Islamic SI) a rapit vineri zeci de persoane in doua sate din nordul Irakului, afirmand ca este in cautarea persoanelor vinovate de incendierea steagurilor SI, au anuntat autoritatile.

Irak: 170 de persoane au fost rapite de combatantii gruparii Statul Islamic

Peste 100 de persoane in doua sate din nordul Irakului au fost rapite de membrii gruparii Statul Islamic care sustin ca sunt in cautarea persoanelor care au incendiat steagurile SI, potrivit autoritatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )