Libnet.ro
UNICEF

12:30

Drama unei tinere de 14 ani, rapita de Statul Islamic si oferita cadou unor apropiati ai gruparii: Voiau sa devin sotia sau concubina lor

Adevărul Adevărul,
Drama unei tinere de 14 ani, rapita de Statul Islamic si oferita cadou unor apropiati ai gruparii: Voiau sa devin sotia sau concubina lor

O noua poveste tulburatoare a unei adolescente yazidite, capturate de gruparea terorista Statul Islamic SI), a fost prezentata de curand de presa internationala. Narin, o tanara in varsta de doar 14 ani, a fost rapita de extremistii musulmani, batuta, casatorita fortat si amenintata cu violul. continuă pe Adevărul

Povestea unei tinere de 14 ani, rapita de Statul Islamic si oferita cadou unor apropiati ai gruparii: Voiau sa devin sotia sau concubina lor

O noua poveste tulburatoare a unei adolescente yazidite, capturate de gruparea terorista Statul Islamic SI), a fost prezentata de curand de presa internationala. Narin, o tanara in varsta de doar 14 ani, a fost rapita de extremistii musulmani, batuta, casatorita fortat si amenintata cu violul.

Familia ostaticului britanic David Haines cere gruparii Statul Islamic sa o contacteze

Familia lucratorului umanitar britanic David Haines, amenintat cu moartea de catre militanti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) intr-o inregistrare video publicata recent, a adresat un apel rapitorilor acestuia, carora le cere sa-l elibereze, relateaza AFP.

De ce este Statul Islamic o organizatie terorista atat de violenta?

Inca de la aparitia sa, organizatia terorista Statul Islamic SI) a fost asociata cu cele mai socante si crude crime. Cei doi jurnalisti americani decapitati, precum si numeroasele masacre organizate de rebelii islamisti arata violenta fara limite ale acestui grup. Cu toate acestea, poate fi explicata in vreun fel barbaria Statului Islamic, se intreaba BBC.

Pentagon: SUA vor stationa avioane militare la Erbil, in Kurdistanul irakian, de unde vor ataca Statul Islamic

Statele Unite vor incepe sa-si stationeze o parte dintre avioanele militare la Ebril, in regiunea autonoma irakiana Kurdistan, cu scopul de a efectua atacuri mai ofensive impotriva gruparii Statul Islamic SI), au anuntat joi oficiali de la Pentagon.

Iata de ce atacurile aeriene sunt insuficiente pentru infrangerea gruparii Statul Islamic in Siria si Irak

Ofensiva lansata de catre Barack Obama impotriva gruparii Statul Islamic SI) se bazeaza in mare parte pe atacuri aeriene in Irak si Siria, dar acestea nu vor fi suficiente si risca sa antreneze Statele Unite.

SUA au bombardat Statul Islamic inainte ca Obama sa faca anuntul oficial

Aviatia Statelor Unite ale Americii a bombardat pozitiile detinute de jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) inainte ca Obama sa faca anuntul oficial.

Zece tari arabe si Statele Unite s-au inteles sa combata Statul Islamic fiind posibila o campanie militara coordonata

Zece tari arabe au acceptat joi sa se implice in mod activ alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat publicat la incheierea unei reuniuni la Jeddah, Arabia Saudita. La intalnirea din statul arab a fost in prezent si secretarul de Stat american, John Kerry, informeaza AFP si BBC.

CIA: in Irak si Siria, Statul Islamic are intre 20.000 si 31.500 de combatanti

Gruparea jihadista Stat Islamic numara intre 20. 000 si 31. 500 de combatanti in randurile sale in Siria si Irak, potrivit unei noi estimari a Agentiei Centrale de Informatii.

Generalul John Allen, la comanda fortelor anti-Statul Islamic

Generalul american John Allen, fost comandant al fortelor americane in Afganistan si omul-cheie in razboiul din Irak, a fost numit sa coordoneze coalitia internationala contra Statului Islamic SI), a anuntat vineri Departamentul de Stat american, citat de AFP.

SUA a declarat RAZBOI jihadistilor din Statul Islamic

Casa Alba a declarat vineri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )