Libnet.ro
UNICEF

20:15

Grupul pentru Dialog Social a anulat ceremonia de decernare a premiului pentru Augustin Lazar

B1 B1,
Grupul pentru Dialog Social a anulat ceremonia de decernare a premiului pentru Augustin Lazar

Grupul pentru Dialog Social a anulat ceremonia in care urma sa-i fie decernat premiul lui Augustin Lazar. Decizia, sustine GDS, vine dupa comunicatul Procurorului general privind transmitere premiului catre. continuă pe B1

GDS anuleaza evenimentul de decernare a premiului pentru Lazar. Distinctia va fi trimisa la PiCCJ

Grupul pentru Dialog Social GDS) a luat decizia sa anuleze ceremonia de decernare a premiului pentru Augustin Lazar, dupa ce procurorul general a precizat ca transmite distinctia fostilor detinuti politici si disidentului Iulius Filip. Premiul ii va fi trimis lui Lazar la Parchetul General.

GDS anuleaza ceremonia de decernare a premiului pentru Augustin Lazar. Motivul: anuntul procurorului general ca-l transmite fostilor detinuti politic

Ceremonia de miercuri in care urma sa-i fie decernat lui Augustin Lazar premiul GDS a fost anulata de organizatori. GDS precizeaza ca decizia vine dupa comunicatul procurorului general privind transmitere premiului catre fostii detinuti politic.

GDS renunta la intentia de a-l mai premia public pe Augustin Lazar

Grupul pentru Dialog Social GDS) a anulat evenimentul programat miercuri si renunta la intentia de a-l premia pe Augustin Lazar. inainte de aceasta veste, procurorul general a declarat ca ii dedica acest.

Mihai Gadea, intrebare pentru Klaus Iohannis: Asteptati sa moara?

Mihai Gadea i-a adresat o intrebare lui Klaus Iohannis, marti, la Sinteza Zilei, in contextul in care Grupul pentru Dialog Social il premiaza pe Augustin Lazar, iar acesta vrea sa-i cedeze premiul tocmai.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )