Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mihai Gadea, intrebare pentru Klaus Iohannis: Asteptati sa moara?

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, intrebare pentru Klaus Iohannis: Asteptati sa moara?

Mihai Gadea i-a adresat o intrebare lui Klaus Iohannis, marti, la Sinteza Zilei, in contextul in care Grupul pentru Dialog Social il premiaza pe Augustin Lazar, iar acesta vrea sa-i cedeze premiul tocmai. continuă pe Antena3

Mihai Gadea si Mircea Badea se intorc de la ora 21.00 cu dezvaluiri-bomba

Mihai Gadea si Mircea Badea se intorc diseara de la ora 21. 00 cu o editie eveniment. De ce nu-l da afara Iohannis pe Lazar, in ciuda atrocitatilor dovedite? Care este motivul ascuns pentru care o.

Mihai Gadea: Bomba de presa uriasa

Mihai Gadea revine in aceasta seara la Sinteza zilei, de la ora 21. 00, cu dezvaluiri crancene si o bomba de presa uriasa. Nu ratati Sinteza zilei, cu Mihai Gadea. Urmariti LIVE pe.

Mihai Gadea: Aceasta este, de fapt, cheia procesului lui Liviu Dragnea

Mihai Gadea revine in aceasta seara la Sinteza zilei, de la ora 21. 00, cu dezvaluiri crancene si o bomba de presa uriasa. Nu ratati Sinteza zilei, cu Mihai Gadea. Urmariti LIVE pe.

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii romani raniti in Afganistan: Multa putere sa treaca cu bine peste aceste momente critice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj militarilor romani raniti in Afganistan si familiilor acestora. Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in.

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii romani raniti in Afganistan: Le urez insanatosire grabnica si multa putere sa treaca cu bine peste aceste momente critice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj pentru cei patru militari romani care au fost raniti intr-o explozie in Afganistan. Printr-un comunicat publicat pe site-ul Administratiei.

Sorina Pintea, prima reactie la atacul lui Klaus Iohannis: Presedintele ar trebui mai bine consiliat

Sorina Pintea, actualul ministru al Sanatatii a catalogat declaratiile recente ale presedintelui Klaus Iohannis ca fiind nefondate, adaugand ca nu se stie criteriile prin care a ajuns la asemenea concluzii in.

Klaus Iohannis isi lanseaza miercuri noua carte. Cat costa volumul

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa miercuri cartea EU. Un dialog deschis despre Europa. Evenimentul va avea loc la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, Sala Studio.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )