Libnet.ro
UNICEF

14:30

Grupul Pfizer, amendat in Marea Britanie cu 84,2 milioane de lire sterline pentru preturi excesive

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grupul Pfizer, amendat in Marea Britanie cu 84,2 milioane de lire sterline pentru preturi excesive

Grupul farmaceutic american Pfizer a fost amendat in Marea Britanie cu 84,2 milioane de lire sterline 106,7 milioane dolari) pentru ca a cerut Serviciului National de Sanatate preturi exagerat de mari pentru un medicament de tratare a epilepsiei,. continuă pe Wall-Street Ro

Brexit. Cetateni europeni vor avea nevoie de documente speciale pentru munci in Marea Britanie

Ministrul Muncii, Amber Rudd, a declarat luni seara ca peste 3,2 milioane de cetateni europeni vor avea nevoie de documente speciale pentru a dovedi ca pot sa locuiasca si sa munceasca in Marea Britanie dupa iesirea din UE, relateaza BBC.

Negociator UE: Marea Britanie nu va putea avea drepturi egale cu statele UE dupa Brexit

Marea Britanie nu va putea avea drepturi egale cu statele UE dupa Brexit, avertizeaza Michel Barnier, principalul negociator european cu Londra, indemnand Guvernul Theresa May sa accelereze procedurile pentru iesirea din Blocul comunitar, scrie Mediafax.

UE vrea acord cu Marea Britanie pentru Brexit pana in octombrie 2018

Seful echipei de negociere a UE pentru Brexit, Michel Barnier, a fixat ieri ca obiectiv ajungerea la un acord in acest dosar cu Marea Britanie pana in octombrie 2018, cu conditia ca Londra sa isi tina promisiunea de a lansa procesul oficial de iesire din UE pana la sfarsitul lunii martie, relateaza Reuters.

UE vrea sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind Brexit pana in octombrie 2018

Seful echipei de negociere a Uniunii Europene UE) pentru Brexit, Michel Barnier, a stabilit, astazi, ca obiectiv ajungerea la un acord in acest dosar cu Marea Britanie pana in octombrie 2018, cu conditia ca Londra sa isi tina promisiunea de a lansa in mod oficial, procesul de iesire din UE pana la sfarsitul lunii martie, relateaza Reuters.

Cetatenii din statele UE vor avea nevoie de documente speciale pentru a locui si munci in Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii din statele membre ale Uniunii Europene stabiliti in Marea Britanie vor avea nevoie de documente pentru a avea dreptul de a ramane pe teritoriul Regatului Unit, a anuntat luni ministrul britanic de Interne, Amber Rudd, potrivit BBC, preluat de Agerpres.

Asa se fura, stilul asta, o iei si o ascunzi aici: Doi romani s-au filmat in timp ce furau dintr-un supermarket din Marea Britanie pentru a da sfaturi conationalilor (VIDEO)

Un scandal a izbucnit in Marea Britanie dupa ce doi imigranti romani s-au filmat in timp ce furau dintr-un supermarket pentru a da sfaturi despre cum trebuie sa fie facut furtul fara a fi.

Cat l-ar costa pe Darth Vader factura la curent pentru Steaua Mortii? Un furnizor de energie din Marea Britanie a aflat raspunsul (VIDEO)

Fanii seriei Star Wars se pregatesc de cel de-al optalea film din legendara serie de science fiction. Pana atunci insa, un furnizor de energie din Marea Britanie a estimat cat l-ar costa pe Darth Va.

Boris Johnson: Marea Britanie ar putea plati pentru a continua sa aiba acces la unele programe UE dupa Brexit

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a declarat ca Marea Britanie ar putea plati pentru a continua sa aiba acces la unele programe UE si dupa Brexit.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )