Libnet.ro
UNICEF

14:00

Grupul ProCredit ia de la FEI o finantare de 250 milioane euro pentru 7 state

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul ProCredit ia de la FEI o finantare de 250 milioane euro pentru 7 state

Grupul german ProCredit va primi de la Fondul European de Investitii FEI) o finantare de 250 milioane euro, utilizata de bancile grupului din sapte tari, printre care si Romania, pentru a credita companiile invatoare in conditii favorabile, ca parte a unui program sprijinit de Comisia Europeana, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul ProCredit va sprijini companiile inovatoare

Grupul german ProCredit va primi de la Fondul European de Investitii FEI) o finantare de 250 milioane euro, utilizata de bancile grupului din sapte tari, printre care si Romania, pentru a credita companiile inovatoare in conditii.

Doua milioane de euro pentru lucrari de reabilitare la Muzeul si Sala Unirii din Alba Iulia

Munzeul National al Unirii si Sala Unirii din Alba Iulia vor beneficia de o finantare de peste 2 milioane de euro pentru sustinerea lucrarilor de reabilitare a celor doua cladiri monument istoric. Poriectul va fi finantat de la bugetul de stat prin Programul National de Dezvoltare.

Google este banuita de evaziune fiscala in valoare de 227 milioane euro in Italia

Fiscul italian va prexzenta un raport in care acuza Google de evaziune fiscala in valoare de 227 milioane euro, spun susre citate de Reuters. Datele oficiale arata ca Google a platit anul trecut impozite de numai 2,2 milioane euro in Italia. Google a fost acuzata de evaziune fiscala si in alte tari europene, iar autoritatile italiene au luat la ochi mai multe companii mari de tehnologie, cel mai recent exemplu fiind in decembrie, cand Apple s-a inteles sa plateasca 318 milioane euro pentru ca ancheta impotriva sa sa fie inchisa.

REVISTA BLOGURILOR. Proiect de 240 de milioane de euro pentru modernizarea Capitalei

Pe bloguri citim, joi, despre Primaria Capitalei, care ar putea investi 240 de milioane de euro pentru modernizarea unor zone, printre care si dezvoltarea de proiecte pietonale, dar si despre proiectul de lege privind schimbarea legii taximetriei.

Megaescrocherie cu complici la cel mai inalt nivel. Teren din Constanta, supraevaluat cu 7,8 milioane euro

Crinuta Dumitrean, fosta sefa a Agentiei Nationale de Restituire a Proprietatilor si presedinta Comisiei Centrale de Despagubiri, va raspunde si pentru escrocheria facuta cu un teren din Constanta, in suprafata de 25 hectare, supraevaluat cu 7,8 milioane euro.

Transgaz negociaza credite pentru un gazoduct de 500 km; investitia totala - 450 milioane euro

Transgaz va finanta din profit si credite 60% din costurile constructiei conductei de gaz care va face legatura intre Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria. Contributia de 60% care va reveni Transgaz insumeaza aproape 270 milioane euro, intregul.

Consiliul Concurentei a sanctionat trei companii cu amenzi de aproximativ 3,7 milioane euro

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de aproximativ 3,7 milioane euro 16,9 milioane de lei) trei companii din domeniul comercializarii angro de carburanti pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale, a declarat, luni, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, intr-o conferinta de presa.

LeasePlan a avut anul trecut afaceri de 42,4 milioane euro

LeasePlan a avut anul trecut o cifra de afaceri de 42,4 milioane euro, apropiata de cea din 2014, potrivit directorului general al companiei de leasing operational, Bogdan Apahidean.

Uber, condamnata in instanta sa plateasca 1,2 milioane euro sindicatului taximetristilor din Franta

Uber a fost condamnata sa plateasca in Franta 1,2 milioane euro sindicatului national al taximetristilor, decizie motivata de nereguli de comunicare cu soferii companiei americane. Uber este acuzata ca soferii sai incalca regulile si iau clienti si din strada, nu doar prin rezervare din aplicatie.

RC2 isi evalueaza participatia de 25% la Albalact la 17 milioane euro

Compania de investitii Reconstruction Capital II Ltd RC2), anunta ca a incheiat un accord sa isi vanda participatia de 25,4% la Albalact catre Lactalis. Albalact Alba Iulia a anuntat joi ca a incheiat un acord cu grupul francez Lactalis in privinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )