Libnet.ro
UNICEF

22:30

Guvernarea PSD-ALDE: ce s-a promis, ce s-a respectat si care este realitatea din finantele tarii si buzunarul cetatenilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernarea PSD-ALDE: ce s-a promis, ce s-a respectat si care este realitatea din finantele tarii si buzunarul cetatenilor

Promisiunile din campania electorala, cu care PSD a castigat alegerile, care s-au regasit ulerior in primul program de guvernare al premierului Grindeanu) si ceva mai timide in al doilea al premierului Tudose) au palit complet in doar opt luni de. continuă pe Wall-Street Ro

Care este cel mai sigur loc din avion? Dezvaluirea facuta de o stewardesa

Cu siguranta, atunci cand calatoriti cu avionul v-ati intrebat adesea care este cel mai sigur loc. Beth Blair, o fosta stewardesa, a dezvaluit secretul, intr-un interviu pentru.

Avertismentul unei mame: Nu va sarutati niciodata nou-nascutii. Care este motivul

O mama din Marea Britanie avertizeaza parintii sa nu isi sarute noi-nascutii, pentru ca poate fi extrem de periculos. Krystal Hayes a ajuns la urgente cu bebelusul de noua zile, care a fost.

Fiscul scoate la vanzare un teren si un hotel care ii apartin lui Sorin Ovidiu Vintu. Care este pretul de pornire

ANAF va scoate la vanzare un teren si un hotel din Delta Dunarii, care i-au apartinut lui Sorin Ovidiu Vintu, se precizeaza intr-un document postat pe site-ul ANAF.

BACALAUREAT 2017. Care este cea mai mare nota luata la examen

Absolventii de liceu au aflat, vineri, notele la cea ce-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Cea mai mare nota obtinuta este 9,71 si a fost obtinuta de o eleva din judetul Iasi, de la profilul filologie. Nici un absolvent nu a reusit sa ia media 10.

Horoscopul zilei - 1 septembrie. Zodia care este sub protectia unui inger norocos

Berbec Esti, fara indoiala, sub protectia unui inger norocos care iti ofera pe tava resursele de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Taur Ai grija spre ce-ti.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )