Libnet.ro
UNICEF

14:00

Guvernul acorda Moldovei 20 mil. euro pentru dezvoltarea sistemului de educatie.

România Liberă România Liberă,
Guvernul acorda Moldovei 20 mil. euro pentru dezvoltarea sistemului de educatie.

Guvernul va acorda aproape 20 milioane euro pentru dezvoltarea sistemului de educatie din Republica Moldova, in baza unui parteneriat intre cele doua ministere de resort, a anuntat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Anuntul a fost facut la ceremonia de premiere a elevilor si profesorilor pregatitori pentru rezultatele obtinute in acest an la olimpiadele internationale. Vreau sa profit de prezenta dumneavoastra aici sa dau un alt mesaj public pe care eu il consider extrem de . continuă pe România Liberă

Guvernul Romaniei va oferi 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea sistemului educational din Republica Moldova

Premierul roman Victor Ponta a declarat astazi, la ceremonia de premiere a castigatorilor olimpiadelor internationale, ca Romania va oferi aproape 20 de milioane de euro pentru educatia din Republica Moldova.

MADR pune la bataie 20 de milioane de euro pentru investitii in retele telecom din zona rurala

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) vrea sa sprijine cu 20,38 milioane de euro investitiile in dezvoltarea infrastructurii in banda larga broadband) in zonele rurale neacoperite de retelele operatorilor telecom, potrivit unui anunt al.

Romania primeste din partea Uniunii Europene 2,6 milioane de euro pentru restaurarea Manastirii Putna

Autoritatile judetene din Suceava au obtinut o finantare europeana de 2,6 milioane de euro pentru lucrari de restaurare si modernizare a Manastirii Putna, in timp ce o finantare de un milion de euro va fi.

CNADNR s-a specializat in risipa banilor publici. Compania de Drumuri a platit 15 milioane de euro pentru supervizarea unor lucrari oprite pe Autostrada Transilvania

CNADNR s-a specializat in risipa banilor publici. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a platit, timp de doi ani, 15 milioane de euro pentru supervizarea unor lucrari oprite.

Amenda de 2,8 milioane de euro pentru trucarea unor licitatii ale MApN

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Transcarpat Sportours International Romania, J. Sauer and Sohn Germania, San Swiss Arms Elvetia si Brugger and Thomet Elvetia cu o amenda totala de circa 2,8 milioane euro, pentru trucarea unor licitatii organizate de Ministerul Apararii Nationale MApN).

Patru firme, amendate de Consiliul Concurentei cu 2,8 milioane de euro pentru trucarea unor licitatii ale MApN

Consiliul Concurentei a amendat patru firme cu suma totala de 2,8 milioane de euro, pentru trucarea unor licitatii organizate de Ministerul Apararii Nationale. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul.

Patru companii amendate cu 2,8 milioane de euro pentru trucarea licitatiei de armament.

Consiliul Concurentei a sanctionat patru companii cu o amenda in valoare totala de 12,487 milioane de lei aprox. 2,8 milioane euro) pentru trucarea unor licitatii organizate de Ministerul Apararii Nationale. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansate din oficiu, privind practica concertata a companiilor de a truca licitatiile pentru achizitia produselor din gama armament de infanterie si aparatura optica aferenta, in perioada 2005-2007, astfel: - S.

Vanzari de 11,2 mil. euro in 2013 pentru Alia Apartments, proiect in insolventa

Administratorul judiciar al complexului imobiliar Alia Apartments, in insolventa de anul trecut, a reusit sa vanda apartamente in ansamblu in valoare de 11,2 milioane de euro, plus TVA, pretul mediu de vanzare fiind de 228. 500 de euro.

Italienii investesc 13 mil. euro in sase proiecte fotovoltaice in Romania

Compania italiana Thesan, parte a grupului Savio, a finalizat achizitia si constructia a sase proiecte fotovoltaice in Romania, cu o capacitate instalata totala de 9 MW. Costurile se ridica la peste 13 milioane de euro, scrie Mediafax .

Vesti bune pentru impatimiti sportului! Finantare europeana de 6 milioane de euro pentru 122,5 kilometri de piste de biciclete, in Arad

Primaria Arad a obtinut o finantare europeana de peste sase milioane de euro pentru amenajarea de piste de biciclete pe o lungime de 122,5 kilometri, semnarea contractului avand loc miercuri, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )