Libnet.ro
UNICEF

19:30

Guvernul a adoptat noi obligatii pentru angajatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul a adoptat noi obligatii pentru angajatori

Guvernul a aprobat, printr-o hotarare, normele metodologice de aplicare a Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Documentul prevede noi obligatii pentru angajatori, din perspectiva egalitatii de sanse si. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul a adoptat cifrele de scolarizare pentru anul scolar 2019 2020. Cate locuri sunt pentru liceu si cate pentru scoala profesionala

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri cifrele de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar si superior de stat, in anul scolar/universitar 2019 2020. Ministerul Educatiei arata ca a distribuit locurile pentru invatamantul preuniversitar pe baza proiectelor planurilor de scolarizare elaborate de fiecare inspectorat scolar pentru unitatile de invatamant cuprinse in reteaua scolara judeteana si a municipiului Bucuresti. Astfel, pentru invatamant liceal de zi vor fi 134. 000 de locuri, care este media locurilor ocupate in ultimii 3 ani.

Noi programe pentru reforma scolara. Ecaterina Andronescu:De ce sa nu folosim internetul in predarea lectiilor?

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, face declaratii cu privire la noi programe pentru reforma scolara. Fara indoiala, spunea un mare specialist in Educatie, creativitatea este cel mai de.

Guvernul Dancila ofera sprijin pentru persoanele cu dizabilitati pentru a avea un loc de munca

Cabinetul Dancila lanseaza un proiect privind acordarea de sprijin pentru persoanele cu dizabilitati pentru a avea un loc de munca si de a li se asigurarea tranzitia catre o viata activa, cu o finantare de.

HOROSCOP 24 APRILIE. Se deschid noi drumuri pentru Lei, Varsatorii beneficiaza de o zi norocoasa

Horoscop 24 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere.

Trump planuieste sa impuna noi masuri pentru limitarea accesului in tara a imigrantilor

Administratia Trump intentioneaza sa suspende sau sa limiteze accesul in SUA pentru indivizii din tarile care au o rata mare de nerespectare a perioadei impuse de viza pe termen scurt, relateaza AP News.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )