Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noi programe pentru reforma scolara. Ecaterina Andronescu:De ce sa nu folosim internetul in predarea lectiilor?

Antena3 Antena3,
Noi programe pentru reforma scolara. Ecaterina Andronescu:De ce sa nu folosim internetul in predarea lectiilor?

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, face declaratii cu privire la noi programe pentru reforma scolara. Fara indoiala, spunea un mare specialist in Educatie, creativitatea este cel mai de. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu, despre cifrele de scolarizare pentru anul viitor: S-au facut reglaje intre scoala profesionala si invatamantul liceal

Toti elevii inmatriculati in clasa a VIII-a, in anul scolar 2018-2019, vor avea locuri in scolile profesionale, in liceele tehnologice, vocationale si teoretice, a declarat, marti, ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, facand referire la la cifrele de scolarizare pentru anul viitor. Ministrul a precizat ca s-au facut reglaje intre scoala profesionala si invatamantul liceal.

Ministrul Educatiei a anuntat o noua schimbare in sistem! Ecaterina Andronescu: Scolile din Romania se depopuleaza, este o realitate trista...

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a anuntat, luni seara, ca o masura pe care vrea sa o ia, dupa aprobarea cifrei de scolarizare pentru anul viitor, este limitarea numarului de elevi dintr-o clasa la 25.

Ecaterina Andronescu: Clasa pregatitoare devine clasa I, iar clasele vor avea doar cate 25 de elevi

De anul viitor clasele nu vor putea avea mai mult de 25 deelevi, potrivit unei declaratii facute de catre Ecaterina Andronescu, la Realitatea. net.

HOROSCOP 24 APRILIE. Se deschid noi drumuri pentru Lei, Varsatorii beneficiaza de o zi norocoasa

Horoscop 24 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere.

Trump planuieste sa impuna noi masuri pentru limitarea accesului in tara a imigrantilor

Administratia Trump intentioneaza sa suspende sau sa limiteze accesul in SUA pentru indivizii din tarile care au o rata mare de nerespectare a perioadei impuse de viza pe termen scurt, relateaza AP News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )