Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a adoptat OUG pentru noile masuri fiscale. Taxa pe lacomie, de la un nivel minim al ROBOR de 2 la suta

Antena3 Antena3,
Guvernul a adoptat OUG pentru noile masuri fiscale. Taxa pe lacomie, de la un nivel minim al ROBOR de 2 la suta

Guvernul a adoptat, in sedinta de vineri, prin OUG, taxa pe lacomie, prin care bancile platesc un impozit pe active, daca nivelul ROBOR aplicat creditor depaseste 2%. in proiectul de act normativ,. continuă pe Antena3

Guvernul a adoptat OUG pentru noile taxe

ACTUALIZARE Premierul Viorica Dancila anunta ca Executivul aloca aproximativ 40 milioane de lei unor comunitati locale.

Guvernul adopta OUG pentru noile taxe

ACTUALIZARE - Dancila a spus ca ordonanta va fi adoptata pentru asigurarea bunastarii cetatenilor si pentru a corecta anumite practici din sectorul bancar si din cel energetic. ----- Premierul Viorica Dancila a anuntat ca proiectul de OUG privind masurile fiscal-bugetare va fi adoptat in sedinta extraordinara de Guvern care a inceput, in aceasta seara, la Palatul Victoria.

Mediul de afaceri ingrijorat de noile masuri fiscale propuse

Avalansa de masuri fiscal-bugetare anuntate cu cateva zile inainte de sfarsitul anului si cu un impact semnificativ asupra, practic, intregii economii este inacceptabila si, in acelasi timp, este simptomul unei fracturi intre guvernanti si agentii economici, considera Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR).

VIDEO Explicatiile lui Teodorovici si Vlcov, pe OUG : Nu dorim sa taxam, ci sa descurajam o practica neconcurentiala / Cel mai usor e sa faci bani cu banii altora

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si consilierul premierului, Darius Valcov, au prezentat noile masuri fiscale adoptate de Guvern prin ordonanta de urgenta, insistand, in ciuda criticilor din ultima perioada, ca actul normativ a fost discutat cu partenerii sociali si ca, de fapt, statul va fi vaduvit de bani. Actul normativ contine un set de masuri care are scopul de a creste bunastarea romanilor si stimularea investitiilor, a spus Teodorovici, comentand ca nu dorim sa taxam, ci sa descurajam o practica neconcurentiala.

Presa internationala, critici dure la adresa Guvernului dupa anuntul privind noile masuri fiscal-bugetare

Principalele agentii internationale de stiri, precum si numeroase publicatii din multe tari au relatat despre noile masuri fiscale anuntate de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Pilonul II de pensii: Comisionul de administrare a fost redus

Guvernul a adoptat, vineri, ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Printre masurile luate se afla si reducerea comisionului de administrare cu privire la Pilonul II de penisii. Referitor la Pilonul.

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Scaderea TVA-ului cu 1%, de la 1 ianuarie, a fost anulata

Guvernul Dancila nu o sa mai reduca TVA de anul urmator cu un punct procentual asa cum se arata explicit in Programul de Guvernare asumat in Parlament, de la 19%, in prezent, la 18%, la 1 ianuarie 2019,.

Noile masuri propuse de Guvernul PSD-ALDE AU PRABUSIT bursa de la Bucuresti! Bancile si companiile energetice sunt cele mai afectate

Cotatiile de pe bursa de la Bucuresti au suferit caderi masive, in conditiile in care Guvernul PSD-ALDE, prin vocea lui Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat noi masuri fiscale, care vizeaza in pr.

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Guvernul a adoptat vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private.

Guvernul Dancila adopta OUG pentru noi taxe si impozite, din nou noaptea ca hotii. Principalele masuri si cine sunt principalii vizati

Pana acum au existat mai multe proteste dure din partea oamenilor care lucreaza in mediul afacerilor, dar acestea nu au schimbat mare lucru. Dancila a anuntat ca noul proiect OUG va aduce bani in plus la buget, pentru a acoperi cresterile de salarii si pensii care urmeaza sa fie facute in 2019. Cu toate astea, [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )