Libnet.ro
UNICEF

18:46

Guvernul a aprobat alocarea unui ajutor de stat din Fondul de rezerva pentru sustinerea activitatii aeroporturilor regionale

B1 B1,
Guvernul a aprobat alocarea unui ajutor de stat din Fondul de rezerva pentru sustinerea activitatii aeroporturilor regionale

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de joi alocarea sumei din 20,72 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru sustinerea. continuă pe B1

Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a alocat discretionar bani din Fondul de rezerva: E o mita ca primarii liberali sa-l sustina in continuare pe Ludovic Orban la conducerea PNL (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a criticat, joi, modul in care Guvernul a alocat autoritatilor locale mai multe sume din Fondul de rezerva. El insista ca banii au fost dati discretionar si au fost practic o mita.

Florin Citu: Au fost aprobate mai multe HG care realoca resurse din Fondul de Rezerva al Guvernului catre sectoare importante din economie (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca Executivul de la Palatul Victoria a aprobat, in sedinta de joi, mai multe Hotarari de Guvern care realoca resurse din Fondul de Rezerva catre sectoare.

Fost secretar de stat din Ministerul Transporturilor, trimis in judecata de DNA

Fostul secretar de stat Valentin Raducu Preda din Ministerul Transporturilor a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, alaturi de reprezentantul unei firme, acuzat de complicitate la aceasta infractiune si la spalare de bani.

Demisie in Guvern. Un secretar de stat din Ministerul Finantelor a fost eliberat din functie, la cerere

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Sebastian Ioan Burduja a fost eliberat din functie la cerere, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Nicolae Ciuca publicata miercuri in Monitorul Oficial, scrie.

Explozie la bordul unui petrolier, cauzata din exterior, in largul portului saudit Aramco de la Jeddah

O explozie - provocata din exterior - a vizat un petrolier, BW Rhine, in largul orasului portuar Jeddah, in Arabia Saudita, a anuntat luni armatorul din Singapore al navei, Hafnia.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )