Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie deschisa

Antena3 Antena3,
Guvernul va cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie deschisa

Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim OLT) sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin. continuă pe Antena3

Guvernul cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie deschisa

Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim OLT) sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, marti seara, premierul Victor Ponta. El a precizat, la postul B1 TV, ca investitorul strategic va trebui sa isi asume datoriile combinatului, pastrarea locurilor de munca, realizarea investitiilor si derularea negocierilor pentru Arpechim.

Guvernul cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie ...

Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim OLT) sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, marti seara, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax El a precizat, la postul B1 TV, ca investitorul strategic va trebui sa isi asume datoriile combinatului, pastrarea locurilor de munca, realizarea investitiilor si derularea .

Guvernul cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie ...

Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim OLT) sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, marti seara, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. El a precizat, la postul B1 TV, ca investitorul strategic va trebui sa isi asume datoriile combinatului, pastrarea locurilor de munca, realizarea investitiilor si derularea .

Cezar Preda: Guvernul trebuie chemat in Parlament pe tema Oltchim prin motiune simpla pe ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, ca se impune ca Guvernul sa fie chemat in Parlament, prin motiune simpla pe economie, pentru a raspunde in legatura cu privatizarea Oltchim, potrivit Mediafax. Cred ca se impune sa chemam Guvernul in Parlament sa raspunda prin motiune pe economie pe tema commbinatului Oltchim. Victor Ponta nu e cu nimic mai breaz decat Dan Diaconescu, i-a cerut banii, i-a dat licitatia, desi putea sa nu i-o dea, sperand sa faca procente, i-a cerut banii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )