Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va cumpara un avion pentru demnitari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul va cumpara un avion pentru demnitari

Guvernul si-a propus sa achizitioneze, cu circa 10 milioane euro, o aeronava de 12 locuri pentru a fi folosita in deplasarile oficiale de catre presedintele Romaniei, primul-ministru, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si ministri, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va cumpara un avion pentru demnitari. Ponta: Suntem singura tara din UE care nu are aeronava oficiala

Guvernul si-a propus sa achizitioneze, cu circa 10 milioane euro, o aeronava de 12 locuri pentru a fi folosita in deplasarile oficiale de catre presedintele Romaniei, prim-ministru, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si ministri, a anuntat premierul Victor Ponta.

Guvernul cumpara avion de 10 mil. euro pentru presedinte, premier si demnitari

Guvernul si-a propus sa achizitioneze, cu circa 10 milioane euro, o aeronava de 12 locuri pentru a fi folosita in deplasarile oficiale de catre presedintele Romaniei, prim-ministru, presedintii celor doua.

Subiectele Zilei: Ponta cumpara, cu mana lui Dusa, un nou Air Force One special pentru demnitari; Constanta, noua casa a refugiatilor sirieni; Fostul presedinte german Wulff ar putea ajunge la inchisoare

Ieri mureau de sete, azi isi uda gradinile cu apa de la robinet! In Perieni, comuna vasluiana cu cele mai mari probleme in privinta apei potabile, se intampla o noua tragi-comedie. Desi multi au fantani, ei folosesc apa de la robinet pentru a-si uda gradinile, lasandu-si vecinii fara apa pentru strictul necesar. Omul care poate porni sau evita razboiul in Siria: cine este microbiologul suedez care are in maini soarta sirienilor. Dintr-odata, omul de stiinta suedez Ake Sellstrom a fost mutat din sala de curs in care preda la Universitatea Umea in mijlocul celui mai acut conflict din lume in momentul de fata.

Protectie sociala: Guvernul introduce ajutoarele pentru incalzirea cu energie electrica

Guvernul a introdus ajutoarele pentru incalzirea cu energie electrica, care vor varia intre 240 lei pentru familiile/persoanele cu venituri pana la 155 lei/persoana si 48 lei pentru venituri de pana la 615 lei/persoana, arata un comunicat al Executivului. Guvernul a anuntat si ajustarea ajutoarelor pentru incalzirea cu gaze naturale, care sa asigure acoperirea cresterii de 6 % a pretului la gazele naturale. Primarii vor fi obligati sa verifice daca solicitantii de ajutoare sociale au dreptul sa le primeasca.

Guvernul majoreaza ajutorul pentru caldura

Guvernul va majora ajutorul pentru incalzirea cu gaze, astfel incat sa fie acoperita scumpirea cu 6%. De asemenea, se vor introduce ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica. Ordonanta propusa de Guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )