Libnet.ro
UNICEF

05:15

Guvernul Grindeanu demis. Victor Ponta, dupa votul motiunii: Puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine

Antena3 Antena3,
Guvernul Grindeanu demis. Victor Ponta, dupa votul motiunii: Puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine

Victor Ponta a declarat dupa votul motiunii ca Liviu Dragnea are acum toata puterea si ca spera ca acesta sa o foloseasca mai bine. Acum puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine dec. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa votul motiunii: Am scapat de o gasca din PSD, trebuie sa scapam si de cealalta

Ludovic Orban a declarat dupa votul motiunii ca parlamentarii liberali s-au tinut de cuvant si nu au votat. Totodata, presedintele PNL sustine ca odata cu acest vot s-a scapat de o gasca din.

Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna, dupa votul motiunii: O zi bizara pentru democratie

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna considera ca ziua in care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o motiune de cenzura a PSD a fost una bizara pentru democratie. Bon, ne-am.

Reactia lui Victor Ponta dupa ce deputatii si-au exprimat votul referitor la motiunea de cenzura: Sa ma aresteze Dragnea si RTV

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anuntat ca si-a exprimat votul in Parlament, unde s-a dezatut motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu: Dragnea s-a hotarat sa foloseasca aseara voturile UDMR ca pe un glont de argint, dar si-a tras in picior

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a reactionat, marti, dupa ce UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, precizand ca Liviu Dragnea a vrut sa foloseasca voturile UDMR ca pe un glont de argint, dar si- tras in picior.

Victor Ponta: Dupa ce se voteaza motiunea, vom avea o criza politica si mai mare in Romania

Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, a declarat, la postul de televiziune Realitatea TV, ca este increzator ca va exista un Guvern Grindeanu 2 cu un program de guvernare sustenabil si realist si cu stabilitatea de care Romania are nevoie.

Lia Olguta Vasilescu, dupa votul motiunii: PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati. intrebata daca votul minoritatilor a salvat.

Imaginea momentului, dupa votul motiunii

Daca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, in banca destinata membrilor Guvernului se afla premierul Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, si secretarul general al Guvernului,.

Imaginea momentului, dupa votul motiunii (VIDEO)

Daca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, in banca destinata membrilor Guvernului se afla premierul Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, si secretarul general al Guvernului,.

Anunt de la USR dupa votul motiunii de cenzura din Parlament

Biroul National al Uniunii Salvati Romania USR) se va intruni miercuri, la ora 18,00, in contextul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu a fost adoptata in.

Reprezentantii UDMR s-au intalnit atat cu Sorin Grindeanu si Victor Ponta, cat si cu liderii coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Attilla Korodi: Vor fi multe discutii zilele acestea. Daca ajungem la o concluzie relevanta, va vom informa

Liderii Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR) au avut , luni, intalniri atat cu premierul Sorin Grindeanu si secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, cat si cu conducerile PSD si ALDE, respectiv Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )