Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta: Dupa ce se voteaza motiunea, vom avea o criza politica si mai mare in Romania

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Dupa ce se voteaza motiunea, vom avea o criza politica si mai mare in Romania

Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, a declarat, la postul de televiziune Realitatea TV, ca este increzator ca va exista un Guvern Grindeanu 2 cu un program de guvernare sustenabil si realist si cu stabilitatea de care Romania are nevoie. continuă pe România Liberă

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu: Dragnea s-a hotarat sa foloseasca aseara voturile UDMR ca pe un glont de argint, dar si-a tras in picior

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a reactionat, marti, dupa ce UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, precizand ca Liviu Dragnea a vrut sa foloseasca voturile UDMR ca pe un glont de argint, dar si- tras in picior.

Victor Ponta: Vom avea o criza si mai mare

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, sustine ca dupa votarea motiunii de cenzura in Parlament va fi o criza si mai mare, insa, daca exista suficienta dorinta de ratiune,.

VIDEO. Victor Ponta, la Parlament: Iohannis nu e vreun om docil in slujba PSD. Daca trece motiunea, nu PSD va desemna premierul

Victor Ponta, deputat PSD, a declarat, duminica, dupa o discutie cu Grupul PSD, ca inca mai este timp pana la depunerea motiunii si ca ar trebui sa existe dialog intre premierul Sorin Grindeanu si conducerea social-democratilor.

Ponta: Tot ceea ce este absolut urgent voi prezenta premierului. Luni vom avea o sedinta de Guvern

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa ca luni avea loc o sedinta pregatitoare de Guvern, in timp ce duminica vor fi anuntate actele normative urgente care trebuie adoptate fara intarziere. Cu aceasta ocazie, Ponta a subliniat ca sunt cativa ministri care inca vin la birou si lucreaza, iar altii si-au delegat atributiile. Printre cei care inca vin la birou sunt ministrul de Interne, Carmen Dan, cu care s-a si intalnit sa dicute despre efectele precipitatiilor abundente din weekend, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

UPDATE Victor Ponta spune ca a convins mai mult de 14 parlamentari

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, care este si deputat, a venit, duminica, la sedinta deputatilor PSD, pe care vrea sa ii convinga de faptul ca motiunea de cenzura este o mare greseala. La sedinta deputatilor PSD a venit si primarul Capitalei, Gabriela Firea. UPDATE: Victor Ponta a spus, la iesire, ca a convins mai mult de 14 parlamentari sa nu voteze motiunea.

UPDATE Victor Ponta spune ca a convins mai mult de 14 parlamentari sa nu voteze motiunea

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, care este si deputat, a venit, duminica, la sedinta deputatilor PSD, pe care vrea sa ii convinga de faptul ca motiunea de cenzura este o mare greseala. La sedinta deputatilor PSD a venit si primarul Capitalei, Gabriela Firea. UPDATE: Victor Ponta a spus, la iesire, ca a convins mai mult de 14 parlamentari sa nu voteze motiunea.

Victor Ponta: Daca motiunea nu trece, Grindeanu va deveni presedintele PSD

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a spus, duminica seara, la Antena 3, ca daca motiunea de cenzura nu va trece, Sorin Grindeanu va forma un nou guvern si va deveni si presedintele PSD,.

Victor Ponta sustine ca nu si-a dorit sa fie secretar general al Guvernului si ca unii lideri PSD cauta o alta solutie decat motiunea de miercuri

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca el, personal, nu si-a dorit sa fie pus secretar general al Guvernului Grindeanu si ca exista anumiti lideri din PSD care cauta acum o alta solutie decat prin motiunea de cenzura programata miercuri.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu: Razboi atomic intre PSD si PSD din care va castiga Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta a fost prezent duminica in Parlament pentru a vorbit cu grupul deputatilor PSD, pe care a incercat sa ii convinga sa nu mearga mai departe cu motiunea de cenzura afirmand ca.

Victor Ponta: Daca motiunea de cenzura trece, singura persoana care poate desemna un nou prim-ministru este presedintele Iohannis, nu Parlamentul, nu PSD

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, duminica, la Parlament, ca, chiar si in cazul in care motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva propriului Guvern va trece, singura persoana care poate desemna un nou prim-ministru este domnul presedinte Iohannis, nu Parlamentul, nu PSD. Stiti ca presedintele nu este un om docil, care numeste pe cine vrea PSD. Stiti ca in 2015 l-a numit pe domnul Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )