Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imaginea momentului, dupa votul motiunii (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Imaginea momentului, dupa votul motiunii (VIDEO)

Daca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, in banca destinata membrilor Guvernului se afla premierul Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, si secretarul general al Guvernului,. continuă pe Antena3

Imaginea momentului, dupa votul motiunii

Daca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, in banca destinata membrilor Guvernului se afla premierul Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, si secretarul general al Guvernului,.

Guvernul Grindeanu demis. Victor Ponta, dupa votul motiunii: Puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine

Victor Ponta a declarat dupa votul motiunii ca Liviu Dragnea are acum toata puterea si ca spera ca acesta sa o foloseasca mai bine. Acum puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine dec.

Ludovic Orban, dupa votul motiunii: Am scapat de o gasca din PSD, trebuie sa scapam si de cealalta

Ludovic Orban a declarat dupa votul motiunii ca parlamentarii liberali s-au tinut de cuvant si nu au votat. Totodata, presedintele PNL sustine ca odata cu acest vot s-a scapat de o gasca din.

Lia Olguta Vasilescu, dupa votul motiunii: PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati. intrebata daca votul minoritatilor a salvat.

Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna, dupa votul motiunii: O zi bizara pentru democratie

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna considera ca ziua in care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o motiune de cenzura a PSD a fost una bizara pentru democratie. Bon, ne-am.

Anunt de la USR dupa votul motiunii de cenzura din Parlament

Biroul National al Uniunii Salvati Romania USR) se va intruni miercuri, la ora 18,00, in contextul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu a fost adoptata in.

Ce a declarat Augustin Jianu, singurul ministru care a ramas langa Sorin Grindeanu, dupa votul motiunii

Augustin Jianu, ministrul Comunicatiilor, singurul ministru care a ramas alaturi de Sorin Grindeanu dupa demisia colegilor sai dun Guvern, a avut o prima reactie la votul din Parlament care a dus la demiterea.

VIDEO Grindeanu, dupa votul asupra motiunii de cenzura: Acest partid nu trebuia sa-si dea jos propriul Guvern ca asa a vrut un om. Raman in PSD

Premierul Sorin Grindeanu a spus, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern dupa votarea motiunii de cenzura, ca va ramane in PSD, care nu inseamna nici Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu si care nu trebuia sa treaca prin asemenea incercare, sa dea jos proriul Guvern, pentru ca asa vrea un singur om.

Prima tradare in ALDE, la votul motiunii. Remus Borza a declarat ca va vota impotriva motiunii de cenzura

A avut loc si prima tradare la votul motiunii. Desi Varujan Vosganian l-a asigurat pe Liviu Dragnea, in discursul de la tribuna Parlamentului, ca toti parlamentarii ALDE vor vota motiunea, in.

Olguta Vasilescu, dupa adoptarea motiunii de cenzura: Am avut un vot peste chiar si fara minoritati

Lia Olguta Vasilescu a declarat miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut cu un vot favorabil in plus, chiar si fara partidele minoritare. La intrebarea care viza masura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )