Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul libanez a prelungit starea de urgenta din Beirut

România Liberă România Liberă,
Guvernul libanez a prelungit starea de urgenta din Beirut

Guvernul libanez a prelungit cu o luna, pana pe 18 septembrie, starea de urgenta decretata la Beirut. continuă pe România Liberă

ULTIMA ORA: s-a prelungit starea de alerta. Cand scapa romanii de restrictii si masti

Incepand cu 16 august, starea de alerta se prelungeste pe teritoriul Romanie, potrivit deciziei CNSU. Starea de alerta se prelungeste. Cand vor scapa romanii de restrictii Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri, o hotarare prin care propune prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul national, pentru o perioada de 30 de zile.

Presedintele Libanului nu exclude nicio varianta privind cauza exploziilor din Beirut

Autoritatile libaneze analizeaza in continuare toate ipotezele in cazul exploziei produse pe 4 august in zona portuara din Beirut, afirma presedintele Libanului, Michel Aoun, citat de postul BFMTV.

EXCLUSIV Nava bomba din Beirut a trecut prin mai multe porturi din Romania in perioada 2010-2013. Ce transporta si care erau principalele destinatii

EXCLUSIV Nava maritima Rhosus, care a transportat cele 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, ce au explodat in Beirut, a trecut prin mai multe porturi din Romania in intervalul 2010-2013, asa cum precizeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )