Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMA ORA: s-a prelungit starea de alerta. Cand scapa romanii de restrictii si masti

Playtech Playtech,
ULTIMA ORA: s-a prelungit starea de alerta. Cand scapa romanii de restrictii si masti

Incepand cu 16 august, starea de alerta se prelungeste pe teritoriul Romanie, potrivit deciziei CNSU. Starea de alerta se prelungeste. Cand vor scapa romanii de restrictii Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri, o hotarare prin care propune prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul national, pentru o perioada de 30 de zile. continuă pe Playtech

Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Ce se intampla din 16 august, cand expira starea de alerta

Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a declarat marti ca va propune prelungirea starii de alerta, care expira in 16 august, cu inca 30 de zile. Si premierul Ludovic Orban a precizat ieri ca, cel mai probabil, starea de alerta va fi prelungita.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla acum in Romania

Cu putin timp in urma Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintrarii in starea de urgenta. Ce se intampla in Romania. Anuntul de ultima ora al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta La sfarsitul lunii iulie, Raed Arafat a declarat ca nu se poate spune ca situatia este controlata in ceea ce priveste raspandirea pandemiei, .

R. Trump, de urgenta la spital! Are probleme grave, informatii de ultima ora!

Presedintele SUA, Donald Trump, trece prin momente dificile, dupa ce fratele sau mai mic a fost dus de urgenta la spital. inca nu au fost facute decaratii publice legate de starea sa de sanatate sau despre afectiunea de care sufera, insa este cunoscut faptul ca Robert Trump a mai fost internat. Fratele presedintelui SUA, Donald .

Elena Chiriac de la Ferma, desfigurata in bataie de 5 fete! Informatii de ultima ora despre agresiunea suferita

Elena Chiriac, fiica jurnalistului Romeo Chiriac, s-a inscris la ultima editie Ferma, emisiunea difuzata de Pro TV, unde se anunta a fi o concurenta redutabila. Practicanta de taekwoando, tanara a trecut printr-o adevarata drama, in urma cu 5 ani, cand a fost batuta crunt. Elena Chiriac de la Ferma, campioana nationala la taekwoando, a fost .

Nelu Tataru, anunt de ULTIMA ORA despre scoala. Cine trebuie sa poarte masca si la ore

Ministru Sanatatii si alti membrii ai Guvernului pregatesc setul de masuri de preventie necesar pentru protejarea elevilor, odata cu inceperea anului scolar, din 14 septembrie. Conform declaratiilor de ultima ora ale lui Nelu Tataru, documentul urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare, dupa consultarea cu premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis.

Sotia lui Alin Oprea a luat decizia de ultima ora. Ce a facut, in urma cu putin timp

Larisa Oprea, sotia lui Alin Oprea, celebrul artist, fost membru al trupei Talisman, a ajuns cu putin timp in urma la notariat. Sotia artistului a fost insotita de cei doi copii ai cuplului. Sotia lui Alin Oprea, decizie de ultima ora. Ce a facut sotia cantaretului in urma cu putin timp? Sotia lui Alin Oprea, .

Penny Market, decizie care intereseaza zeci de mii de clienti. Anuntul de ultima ora

O surpriza pentru clientii Penny din partea hypermarketului. Penny in colaborare cu Auto Total a decis sa lanseze un nou serviciu pentru clienti. Anuntul de ultima ora de la Penny Market care vizeaza mii de clienti Penny Market si Auto Total lanseaza serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu, Lyvra. incepand cu luna august .

ANAF, decizie de ultima ora. Sunt foarte multi bani la mijloc

ANAF face o mutare de ultima ora. Conducerea a decis oprirea operatiunilor de vamuire la birourile vamale de frontiera din Constanta si directionarea acestora la birourile vamale din interiorul tarii, pe motiv ca cele din urma nu ar avea activitate, in timp ce structura din port este foarte aglomerata, iar timpii de asteptare mari. Peste .

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Ultima ora! Noul coronavirus se poate transmite prin alimente? Anuntul facut de OMS cu putin timp in urma

Milioane de oameni sunt speriati la gandul ca noul coronavirus se poate transmite prin alimente, motiv pentru care vanzarile anumitor produse neambalate au scazut ingrijorator. in urma anuntului transmis de China, cu privire la identificarea virusului in alimente de import, mai exact intr-un lot de aripioare de pui congelate, importate din Brazilia, OMS a tinut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )