Libnet.ro
UNICEF

18:45

Guvernul se pregateste sa interzica exportul de cereale. Orban: Pe martie e un adevarat dezmat

Adevărul Adevărul,
Guvernul se pregateste sa interzica exportul de cereale. Orban: Pe martie e un adevarat dezmat

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca este pregatit sa interzica exportul de cereale, in contextul in care Romania are nevoie de stocuri, iar in martie a fost un adevarat dezmat in materie de export de cereale. continuă pe Adevărul

Somaj tehnic si pentru bugetari. Guvernul pregateste o Ordonanta de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, la B1TV, ca Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care angajatii institutiilor de stat care nu sunt implicate direct in combaterea epidemiei de coronavirus si efectelor sale vor fi trimisi acasa in somaj tehnic pentru 15 zile pe luna, urmand sa revina la munca dupa doua saptamani pentru a-i inlocui pe ceilalti care au asigurat functionarea repectivelor institutii.

Guvernul pregateste un mecanism de somaj tehnic la stat. Orban: Angajatii vor lucra 15 zile si vor sta tot atatea acasa, urmand sa fie remunerati cu 75% din salariul brut de incadrare (VIDEO)

Guvernul PNL pregateste o reglementare prin care se va introduce un mecanism de somaj tehnic pentru angajatii din sectorul public. Concret, acestia vor fi imparti in categorii, urmand sa munceasca fiecare.

Guvernul pregateste al doilea val de masuri care vor stimula economia. Ministru: Ne gandim si la relansarea Romaniei

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat ca Guvernul lucreaza la al doilea val de masuri care vor stimula economia, pentru a relansa Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )