Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul vrea sa introduca noi taxe pentru companiile care extrag resursele naturale

Antena3 Antena3,
Guvernul vrea sa introduca noi taxe pentru companiile care extrag resursele naturale

Ministerul Economiei a prezentat luni un proiect de lege pentru reglementarea sistemului de redevente al concesiunilor resurselor minerale, petroliere si hidrominerale, unde se propune un cadru legal unitar privind. continuă pe Antena3

Guvernul vrea sa acopere in acest an in intregime doua din cele opt proiecte de inzestrare a Armatei

Guvernul vrea sa inchida doua dintre cele opt programe de inzestrare a MApN chiar in acest an. Este vorba de cele de echipare cu o prima baterie de rachete Patriot si de implementarea acordului de cooperare industriala cu General Dynamics pentru producerea de transportoare.

Guvernul vrea sa acopere in acest an in intregime doua dintre cele opt proiecte de inzestrare a Armatei

Guvernul vrea sa inchida doua dintre cele opt programe de inzestrare a MApN chiar in acest an. Este vorba de cele de echipare cu o prima baterie de rachete Patriot si de implementarea acordului de cooperare industriala cu General Dynamics pentru producerea de transportoare.

Lovitura dura pentru romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria! Ce au hotarat autoritatile

Lovitura dura pentru romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria. Pentru a pune capat abuzurilor, autoritatile bulgare au decis radierea automata a masinilor care nu au asigurare.

Burcea(ANAT):Vom lansa un fond de sprijin pentru turistii care au cumparat pachete de la Omnia de peste 1.000 de euro

Comitetul director al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism a stabilit sa lanseze un fond de sprijin pentru turistii care au fost pagubiti cu peste 1. 000 de euro in urma achizitionarii de pachete de la compania Omnia Turism, a declarat sambata.

Noua lege a redeventelor petroliere. Ce taxe a pregatit statul pentru companiile petroliere din Marea Neagra

Ministerul Economiei a publicat pe site-ul -propriu proiectul -asteptat de cel putin trei ani. Desi Guvernul nu schimba procentele de impozitare, se modifica pretul de referinta la care se vor aplica aceste cote.

Miza fiscala este de aproape 2 miliarde de euro. Guvernul PSD va continua sa inventeze noi taxe si impozite

Unele, a caror disparitie fusese anuntata de PSD acum un an, in programul electoral, raman in vigoare. Altele noi apar. Expertii chestionati de Romania libera sustin ca e de-abia inceputul.

Guvernul vrea sa umble la pilonul II de pensii

Guvernul nu stie de unde sa faca rost de bani. Dupa critici intense, Executivul pare sa fi renuntat la ideea introducerii unei taxe de solidaritate. Acum insa Guvernul isi.

in premiera, sapte domenii de activitate pentru companiile premiate la cea de a XXIV-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) organizeaza marti, 24 octombrie, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, cea de a XXIV-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti, eveniment de referinta pentru viata economica a Capitalei.

Pericol pentru oamenii care si-au piedut parintii inainte de aceasta varsta! Avertisment dat de specialisti

Moartea tatalui sau a mamei este extrem de dureroasa, dar poate aduce si efecte neplacute asupra sanatatii fiecaruia dintre noi.

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii a fost o aventura pentru cei care au lucrat la ea. Am primit amenintari

Legea vaccinarii a fost o aventura pentru toti cei care au lucrat la ea, a declarat marti ministrul Sanatatii, Florian Bodog, care a marturisit ca a primit si unele amenintari. Legea vaccinarii a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )