Libnet.ro
UNICEF

01:06

Pericol pentru oamenii care si-au piedut parintii inainte de aceasta varsta! Avertisment dat de specialisti

Antena3 Antena3,
Pericol pentru oamenii care si-au piedut parintii inainte de aceasta varsta! Avertisment dat de specialisti

Moartea tatalui sau a mamei este extrem de dureroasa, dar poate aduce si efecte neplacute asupra sanatatii fiecaruia dintre noi. continuă pe Antena3

Doi piloti inconstienti ai Air Berlin au pus viata pasagerilor in pericol pentru a-si lua ramas bun intr-un mod inedit (VIDEO)

Momente de panica pentru circa 200 de pasajeri ai unei aeronave Air Berlin. Doi piloti au pus viata acestora in pericol pentru a marca ultimul zbor transatlantic al companiei. La aterizarea pe aeroportul.

Burcea(ANAT):Vom lansa un fond de sprijin pentru turistii care au cumparat pachete de la Omnia de peste 1.000 de euro

Comitetul director al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism a stabilit sa lanseze un fond de sprijin pentru turistii care au fost pagubiti cu peste 1. 000 de euro in urma achizitionarii de pachete de la compania Omnia Turism, a declarat sambata.

Propunere: Taieri de impozit pentru firmele care isi platesc mai repede obligatiile fiscale

Firmele care platesc impozitele, contributiile si alte obligatii fiscale inainte de termen ar putea beneficia de recupererea a pana la 50% din impozitul pe profit, potrivit unei propuneri de lege initiate de un grup de parlamentari din opozitie.

Bomba pentru sanatate care vindeca zeci de boli! Nu vei mai intra niciodata intr-o farmacie!

Aceasta reteta te va ajuta sa renunti la medicamente pentru ca are proprietati incredibile pentru starea ta de sanatate. Iti stimuleaza sistemul imunitar si te ajuta sa lupti cu racelile si gripele. Modul de preparare.

Vor inchisoare pe viata pentru soferii care ucid la volan. In ce tara europeana ar putea fi introdusa aceasta pedeapsa

Soferii care conduc periculos sau sub influenta bauturilor alcoolice ori a drogurilor, iar comportamentul lor in trafic duce la moartea altor persoane, ar putea fi condamnati la inchisoare pe viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )