Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul vrea modificari la Codul Penal si la cel de Procedura Penala

România Liberă România Liberă,
Guvernul vrea modificari la Codul Penal si la cel de Procedura Penala

Guvernul a adoptat un proiect de lege elaborat de Ministerul Justitiei, pentru modificarea si completarea Codului Penal, a Codului de Procedura Penala, precum si a altor acte normative. Proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere si adoptare Parlamentului. continuă pe România Liberă

Noi reguli pentru soferi. Guvernul a adoptat modificari la Codul Penal

Guvernul a adoptat miercuri noi modificari la Codul Penal. Una dintre ele interzice ca, dupa un accident cu victime, soferul sa consume alcool sau stupefiante pana la recoltarea de probe.

Guvernul a adoptat un proiect de lege de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Guvernul a adoptat, miercuri, un proiect de lege elaborat de Ministerul Justitiei, pentru modificarea si completarea Codului Penal, a Codului de Procedura Penala, precum si a altor acte normative. Proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere si adoptare Parlamentului.

Guvernul a aprobat modificari la legislatia penala: Conducatorii auto care consuma alcool sau alte substante psihoactive, dupa producerea unui accident cu victime, ar putea fi pedepsiti cu inchisoare

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de lege privind modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Printre altele, Guvernul propune introducerea unei noi infractiuni in privinta consumului de alcool sau de alte substante ulterior producerii unui accident de circulatie. Astfel, fapta conducatorului unui vehicul de a consuma alcool sau alte substante psihoactive, dupa producerea unui accident de circulatie care a avut ca rezultat uciderea sau vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane, pana la recoltarea probelor biologice, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani sau cu amenda. Vezi ce alte infractiuni sunt introduse.

Guvernul vrea sa imprumute de 35 milioane euro pentru constructia autostrazii Ploiesti-Brasov

Guvernul a adoptat astazi, printr-un memorandum, acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala in vederea sprijinirii activitatilor preliminare realizarii proiectului de constructie a autostrazii Ploiesti-Brasov. Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane euro, acordat prin intermediul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), institutie membra a Grupului Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al Executivului.

Guvernul vrea datoria istorica de la Rompetrol, la care a renuntat acum cativa ani

Guvernul a reusit, saptamana trecuta, sa incalceasca si mai mult situatia de la Rompetrol, unde este in derulare, in acelasi timp, o preluare a proprietarului KazMunaiGaz de catre chinezii de la CEFC si o ancheta a DIICOT, in cadrul careia este pus un sechestru pe rafinaria de la Constanta, iar memorandumul de intelegere semnat in Guvernarea Ponta nu a fost pus in practica nici pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )